Bestaat dat écht? Dit zijn de nieuwste technische snufjes van 2021

technische snufjes

Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Ook de nieuwigheden van 2021 moeten niet onderdoen wat betreft creativiteit, inventiviteit en innovatie. Gebruiksgemak & nut mogen dan misschien soms achterwege blijven, deze 3 bijzondere snufjes móet je leren kennen!

Achter slot & grendel

Ben jij het ook beu je blauw te betalen aan geurkaarsen, geurstokjes & luchtverfrissers in de badkamer omdat die verdomde rioollucht – beter bekend als ‘het putteke’ – maar niet wil verdwijnen? Het reukslot to the rescue! Klinkt ingewikkeld, is het niet. De traditionele sifon wordt simpelweg vervangen door een uitneembaar, zelfsluitend reukslot dat zich opent wanneer er watertoevoer is en opnieuw sluit wanneer de douchekraan is dichtgedraaid. Op die manier kan er geen afvalwater terugstromen én geen geur vrijkomen. Bye bye geurtjes, hello frisse badkamer!

douche met reukslot
Deze moderne douche is uitgerust met een reukslot: onzichtbaar en onmisbaar.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Een slimme thermostaat kennen we allemaal, bij het vernuft van een smartphone denkt niemand nog na, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit… om nog maar te zwijgen van de slimme spiegel. Een slimme spiegel vertelt je alles wat je wil weten wanneer je ’s morgens opstaat, van het weerbericht tot de verkeerssituatie op jouw route naar het werk. Je dagplanning doornemen terwijl je je tanden poetst? Dat kan!

slimme spiegel
Goeiemorgen! Het wordt écht een goede morgen als je spiegel je begroet. Foto bij dribbble.com (Pinterest).

Wist je dat je slimme spiegel zelfs een persoonlijke boodschap voor jou kan projecteren? Beter wordt wakker worden niet!

Wellness waar je maar wil

Japans toilet, douchetoilet, wellness wc… eigenlijk zijn het allemaal benamingen voor ongeveer hetzelfde product. Hygiënisch, handig en een echte hype, maar is dit snufje ook iets voor jou? Bij een wellness wc zeg je onder meer vaarwel tegen wc-papier. Lijkt je dat iets, maar heb je geen zin om je hele wc te vervangen? Dan zijn er ook tussenstapjes: ideaal om te wennen aan het nieuwe idee én je portemonnee te sparen.

wellness wc
Een wellness wc is een slimme investering!

Wist je dat… een wellness wc een interessante investering is met het oog op de toekomst? Wanneer je later minder mobiel bent of niet meer zelfstandig naar toilet kan gaan, is dit snufje geen overbodige luxe.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste snufjes, woontrends & ideeën? Volg dan zeker Homeproved op Facebook & Instagram!

19/01/2021

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?