Slotenmaker nodig? Voor deze drie situaties komt die goed van pas!

houten deur met sleutel op de deur

Een afgebroken sleutel in het slot, je sleutelbos dat je binnen hebt laten liggen of zelfs verloren bent … herkenbaar? In zo’n situaties wil jij natuurlijk zo snel mogelijk terug in je woning raken. Gelukkig is er geen reden tot paniek: waar je ook woont, in elke regio is er wel een slotenmaker die snel ter plaatse is. Benieuwd waarom zo’n slotenmaker een echte hulp is voor jou? Lees dan snel verder!

Help, ik ben buitengesloten!

De meest voorkomende reden waarom mensen slotenmakers inschakelen? Omdat ze zichzelf hebben buitengesloten! De deur is in het slot gevallen, de sleutel is verloren geraakt of afgebroken … Geen zorgen, ons is het ook al overkomen. ;-)

Of het nu over je huis- of autosleutel gaat, er is gelukkig steeds meteen een spoeddienst beschikbaar. Na een half uurtje zit jij dus terug veilig in je woning of kun je terug de baan op!

sloten vervangen
Moeten je sloten vervangen worden? Een slotenmaker brengt redding!

Houd inbrekers buiten de deur

Jezelf buitensluiten is een logische reden, maar zeker niet de enige reden, om een slotenmaker in te schakelen. Ook voor inbraakpreventie kun je bij hem terecht! Onder motto ‘voorkomen is beter dan genezen‘ zal hij extra veilige en stevige sloten aanbrengen. Is er al ingebroken? Laat dan zeker ook alle sloten vervangen.

Tip: je sleutels kwijtgeraakt? Ook dan is je sloten vervangen het beste plan. Je weet nooit of je sleutels in slechte handen terechtkomen … En je slaapt ’s nachts nu eenmaal beter wanneer je zeker bent dat niemand anders plots kan binnenkomen.

uitgebreid slot
Dankzij de laatste nieuwe slotentechnologie beveilig jij je woning optimaal.

Laat je goed informeren

Wist je dat er elke maand wel nieuwe beveiligingssystemen op de markt worden gebracht? We wonen dus steeds veiliger en veiliger. Een slotenmaker informeert je maar al te graag over de mogelijkheden voor je sloten: hoe maak je die zo stevig en veilig mogelijk? En die slotenmaker kan je meteen ook tips geven over hoe je je sleutels niet zo gemakkelijk meer kwijtraakt. ;-)

16/01/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?