Het staat in de sterren geschreven: dit heeft 2021 in petto voor de bouwsector

2021 belooft een beter jaar te worden dan 2020, ook in de bouwsector. Waar in het najaar nog lege agenda’s dreigden, geloven we erin dat het nu alleen maar in de goede richting zal gaan. Wij zetten alvast op een rijtje welke 3 goede voornemens jou wel eens heel wat zouden kunnen opleveren! Bouwverlof uit, bouwjaar in!

#1 Inzetten op online mond-tot-mondreclame

Mond-tot-mondreclame is niets nieuws en werkt nog steeds als één van de beste manieren van reclame voor jouw bedrijf. Al heeft de coronacrisis wel een stokje gestoken voor die natuurlijke flow. Een van de belangrijkste vernieuwingen voor 2021 is dan ook de online mond-tot-mondreclame. Wanneer je je klanten ertoe aanzet om een beoordeling te schrijven over jou en je bedrijf, bereik je nieuwe klanten & een volle agenda.

homeproved-scores

Hoe je dat doet? Wij bieden je een toolbox vol handige tools om eenvoudig reviews binnen te halen & ermee uit te pakken!

#2 (Actief) aanwezig zijn op social media

Social media is – nog meer dan al het geval was – dé place to be voor bedrijven uit alle sectoren. Voor horeca is het de ideale plek om take away te promoten, voor (lokale) winkeliers een extra platform om de verkoop te boosten.

Waarom je ook als bouwbedrijf social media als een goed voornemen moet beschouwen? (Ver)bouwers zijn online op zoek naar inspiratie, ideeën en de geschikte vakman. Laat je jezelf opmerken aan de hand van leuke posts of doelgerichte advertenties? Dan bereik jij snel de klanten die je nodig hebt!

likes social media

#3 Dicht bij jezelf blijven

Hoewel de kaarten helemaal anders liggen dan een jaar geleden en er heel wat bewogen is – en nog steeds beweegt – in de bouwsector, is het belangrijk om ook nu dicht bij jezelf te blijven . Focus jij liever op een goed contact met je klanten dan op een gigantisch klantenbestand? Blijf dat dan vooral doen! Zijn orde & stiptheid (deadlines, please) jouw sterktes? Houd daaraan vast. Corona mag dan het landschap veranderd hebben, jij bent nog steeds dezelfde vakman, die goed is in wat hij doet.

01/01/2021

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?