Homeproved-score:

9.7/10
9.7 19 10

Beoordelingen (19)

DOOR:
Immo
10/10 100
2 keer bekeken
21/11/21
Aankoop appartement Kijkdag voor het appartement in de Antoon van den Bosschelaan te Deurne. Super vriendelijk en warm ontvangst. Een duidelijke rondleiding met duidelijke uitleg over het pand. Kon goed op de vragen antwoorden en twijfels verwoorden. Duidelijke in de verwachtingen van de verkoper maar ook geïnteresseerd in de verwachtingen van de koper, kijkt goed of deze afgestemd zijn voor een match. Na de kijkdag en het aanvaarden van het bod steeds bereikbaar voor vragen en steeds bereidwillig om correct en duidelijk te antwoorden. Het was een toffe ervaring.
DOOR:
Immo
10/10 100
5 keer bekeken
15/11/21
Topper ! Mara heeft me al tweemaal geholpen om een pand te verkopen. Zij is niet de "typische" makelaar. Mara nam telkens de tijd om zowel naar mijn wensen en verhaal te luisteren, maar nam ook de tijd om de potentiële kopers grondig en correct te informeren. Dankzij deze professionele en persoonlijke aanpak waren beide panden onmiddellijk tijdens de opendeurdag verkocht. Mara is een toppertje en ik kan ze zeker en vast aan iedereen aanraden!
DOOR:
Immo
10/10 100
1 keer bekeken
09/11/21
Top makelaar! We zijn heel blij dat we ons huis via vastigo verkocht hebben. De service is echt top! Mara werkt heel professioneel, ze heeft steeds rekening gehouden met onze wensen en opmerkingen en ook alles duidelijk naar ons gecommuniceerd. Ook naar de kopers toe was ze zeer goed voorbereid en deed ze haar uiterste best om hen steeds opnieuw op haar natuurlijke en enthousiaste manier te woord te staan, zonder opdringerig te zijn. We zouden haar aan iedereen aanraden!
DOOR:
Immo
10/10 100
1 keer bekeken
08/11/21
Top service! Toen we de stap wilden nemen om onze woning te verkopen zijn we zeer goed ondersteund geweest door Vastigo. Bij elk stressmoment of kleine paniek aanval stond Mara onmiddellijk klaar om ons op te vangen en te helpen. De verkoop is pijlsnel gegaan. Na de eerste kijkdag van Vastigo kwam er direct een bod uit. We zijn super goed en snel geholpen geweest! Vastigo is zeker een aanrader wanneer je je knusse thuis wilt verkopen.
DOOR:
Immo
9.9/10 100
1 keer bekeken
08/11/21
klantvriendelijkheid en behulpzaamheid top ! Zeer fijne ervaring om met Vastigo samen te werken . je word er steeds warm onthaald en met een lach ! Ik ben heel correct en vriendelijk geholpen met de zoektocht naar een woonst . Bij vragen of problemen wordt er altijd snel en correct gecommuniceerd . Doe zo verder Vastigo!!!
DOOR:
Immo
9.4/10 100
4 keer bekeken
21/10/21
Immo kantoor met pit en visie Enkele maanden geleden viel mijn oog op een leuk appartement in Zandhoven . De makelaar was vastigo . Bellen met Mara Peeters was dadelijk een meevaller . Een vriendelijke vlotte dame die snel aanvoelde wat er voor mij belangrijk was . Vastigo is een service gericht immo kantoor. Ik heb steeds het gevoel gehad dat de focus ligt op mij als klant verderhelpen . Mara heeft me vb ook geholpen met de financiering . Mara is er vlot in geslaagd om het water tussen de verkoper en mij snel minder diep te maken . Ze voelt goed aan waar het compromis ligt . Voor de aankoop van nieuw vastgoed ben je graag zeker van je stuk . Ik heb dan ook een viertal bezoeken gehad . Allemaal geen probleem voor vastigo . Elk bezoek met de glimlach . Bij de verdere afhandeling presenteer vastigo handige financiële overzichten voor onderhandeling bij de bank . Zoals vaak ligt de makelaar vast bij project ontwikkelaars . Vaak zijn dat pusherige snelle jongens . Niets is minder waar bij Vastigo . Mara van Vastigo is een aangename dame in de omgang met grote passie voor haar vak . Vastgoed verkoop zoals het hoort
DOOR:
Immo
10/10 100
3 keer bekeken
17/05/21
Tevreden! Wij zijn heel goed geholpen en begeleid geweest over heel de lijn! Dank aan het team van Vastigo
DOOR:
Immo
9.5/10 100
2 keer bekeken
16/05/21
Aankoop woning in Borgerhout De verkoopster was een zeer vriendelijke en aangename persoon. Wat voor mij het aangenaamste was, was dat ze alles vertelde zoals het was en dat er geen 'verkoperspraat' bij was. Daardoor had ik gelijk een goed gevoel bij haar. Verder was alles stipt en goed uitgewerkt.
DOOR:
Immo
9.3/10 100
6 keer bekeken
10/05/21
Begeleiding bij aankoop appartement Zonder Vastigo had ik mijn droomstekje mogelijks nooit gevonden. Mara nam de tijd om een perfecte inschatting te maken van waar ik naar op zoek was. Haar enthousiasme en vastberadenheid bij de bezichtiging gaven mij het vertrouwen om de sprong te wagen, reden waarom ik momenteel de trotse eigenares ben van een prachtig nestje in centrum Antwerpen.
DOOR:
Verkoop en verhuur
8/10 100
3 keer bekeken
07/05/21
Verkoop huis Een aangename makelaar, vriendelijk, correct en niet opdringerig. Geeft goed advies.