Stijlvolle privacy dankzij de houten STEELIT® WOOD-binnendeuren

Haal betaalbare klasse in huis!

Je bent wel fan van glazen stalen binnendeuren, maar die kun je uiteraard niet overal in je interieur zetten. Een doorzichtige deur aan het toilet is natuurlijk geen must … Dan maar voor een simpele blokdeur gaan? Nee hoor, STEELIT® komt met zijn WOOD-collectie met de oplossing: houten binnendeuren met een stalen kader! Even benieuwd als wij? Lees dan snel verder!

Stijlvolle privacy dankzij de houten STEELIT® WOOD-binnendeuren

STEELIT®

Hetzelfde vakmanschap als bij een glazen STEELIT®-binnendeur

Zowel de glazen als de houten STEELIT® WOOD-binnendeuren hebben hetzelfde kozijn en hetzelfde frame. Ze worden dus niet alleen met evenveel vakmanschap in je deuropening geplaatst, ze hebben ook dezelfde stijl. Zo passen al je deuren mooi samen: geen lelijke stijlbreuk meer!

De combinatie van de houten panelen en het stalen kader zorgt voor een originele mix van een landelijke, karaktervolle en toch moderne uitstraling.

Het verschil zit uiteraard in het materiaal van de deur zelf. De WOOD-collectie bestaat uit houten panelen die langs beide zijden zijn afgewerkt met een eiken fineerlaag. Dat geeft meteen ook heel wat gezelligheid aan je interieur. Een binnendeur die past bij je glazen STEELIT®-deur én die ook nog eens voor extra klasse in huis zorgt: wij zijn fan!

Stijlvolle en warme uitstraling voor ieders budget

Zo’n houten deur geeft je interieur meteen een stijlvolle en warme uitstraling. De combinatie van het staal met het hout zorgt ervoor dat de deuren zowel in een klassieke, een landelijke als een moderne woning passen. En dat voor een betaalbare prijs!

Een STEELIT® WOOD-binnendeur past in zowel landelijke, klassieke als moderne interieurs.

Afwerking naar jouw smaak en stijl

Hoe zo’n houten STEELIT® WOOD-binnendeur eruit ziet? Dat hangt helemaal van jou af! Kies je voor de rustic-collectie, dan krijg je karaktervol hout waarbij je de noesten nog kunt zien. Liever een deur zonder noesten? Geen probleem: dan is de prime-collectie exact wat je zoekt.

Optimale bescherming tegen krassen

Uiteraard moet je deur ook beschermd worden tegen vlekken en krassen. STEELIT® heeft daarvoor twee mogelijkheden: ofwel laat je je STEELIT®-binnendeur behandelen met natuurolie, ofwel met olie verweerde eik. Die tweede zal je hout iets donkerder maken, wat een extra gezellige uitstraling geeft.

Combineer de glazen STEELIT®-binnendeuren met de houten STEELIT-binnendeuren zodat heel je interieur dezelfde stijl heeft. Wedden dat je gasten meteen jaloers zijn?!

Vraag: Kan ik mijn parketvloer en mijn houten binnendeuren op dezelfde manier afwerken?

“Dat is perfect mogelijk. Hoewel wij aanraden om je STEELIT®-binnendeuren te beschermen met natuurolie of met olie verweerde eik, kunnen wij de deuren ook onbehandeld afleveren. Zo kun jij ze behandelen met het product dat je ook voor je parketvloer hebt gebruikt.”

Frank, zaakvoerder STEELIT®

Door te kiezen voor een STEELIT®-WOOD-deur, haal jij dus heel wat gezelligheid, karakter én vakmanschap in huis.

Fotoalbum

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?