Modulair concept: betaalbare stalen binnendeuren voor iedereen dankzij STEELITⓇ

Haal betaalbare luxe in huis

Stijlvolle stalen binnendeuren zonder je blauw te betalen? Dat is waar STEELITⓇ voor zorgt: dankzij de ruime keuze aan standaardafmetingen haal jij een deur met stalen look in huis zonder je zorgen te maken over de prijs. Maar wat als die standaardafmetingen niet passen?! Ook daarvoor heeft de inspiratieguru een oplossing: het modulair concept met extra zij- en bovenramen! Ontdek er alles over in dit artikel.

Modular concept: betaalbare stalen binnendeuren voor iedereen dankzij STEELIT

STEELIT®

Stalen deuren, betaalbaar voor iedereen

Glazen stalen deuren zijn erg mooi en stijlvol, maar zijn jammer genoeg vaak ook erg duur. Hoe dat komt? Omdat zulke deuren meestal maatwerk zijn. En daar betaal je voor! Frank en Francis, de zaakvoerders van STEELITⓇ, waren het daar echter niet mee eens: deuren met een luxueuze look zouden voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Dus kwamen ze met een spiksplinternieuw – én betaalbaar! – concept: stalen binnendeuren in standaardformaten.

Luxueuze look zonder luxueuze prijs: de STEELITⓇ-binnendeuren bieden het beste van twee werelden.

Geïnteresseerd? Terecht! De deuren zien eruit als maatwerk en hebben ook dezelfde uitstekende kwaliteit, maar zijn prijsvriendelijk. Zowel de dubbele als de enkele deuren van STEELITⓇ zijn in zes verschillende formaten beschikbaar: de kans is dus groot dat er ook voor jouw deuropening een perfect exemplaar bestaat.

Stijlvolle meerwaarde in je interieur

De uitstraling van het modulair concept van STEELITⓇ is sowieso een meerwaarde in je interieur. Eerst kies je je favoriete deur: eentje uit de classic- of een uit de modern-collectie. Vervolgens is het aan de ramen. Ook daar heb je keuze tussen drie klassieke en drie moderne modellen. Er bestaat dus zeker eentje die je leuk vindt. De laatste beslissing: waar je de ramen zult plaatsen. Graag slechts een lichtbundel aan de rechterkant van de deur of liever all the way door zowel naast als boven de deur voor extra glaspartijen te zorgen? Jij beslist!

Hier is gekozen voor een modulair concept met zowel glaspartijen naast als boven de dubbele deur.

Ook voor de onhandige harry

En je hoeft je zeker geen zorgen te maken: een extra lichtbundel naast of boven je deur(en) is niet per se veel of moeilijk werk. Hoe de ramen geïnstalleerd moeten worden, staat duidelijk beschreven in de montagehandleiding. Is dat toch niet voldoende? Dan zal de montagevideo er wel voor zorgen dat je elke stap van de plaatsing begrijpt. Zowel voor de professional, handige harry als zelfs voor de huisgenoot met twee linkerhanden een fluitje van een cent, dus!

Bezoek de showroom!

De foto’s inspireren al, maar wil je de deuren ook eens in het echt bewonderen? Dan is de showroom van STEELITⓇ de place to be. Om je een echte totaalbeleving te bieden, hebben de zaakvoerders de showroom omgetoverd tot een waar interieur. Jij beeldt je dus gemakkelijk in hoe de stalen deuren in jouw woning zullen passen. Tot snel?

Leuk om te weten: ook zonder deuren kun je de zijramen gebruiken, bijvoorbeeld als extra lichtinval in een lege muur.

Fotoalbum

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?