Made in Belgium: de voordelige binnendeuren van STEELIT®

Wil jij wel prachtige stalen binnendeuren in huis, maar is dat maatwerk niet geschikt voor jouw portemonnee? Goed nieuws: er is een oplossing! Dankzij de stalen STEELIT®-binnendeuren met standaardafmetingen heb jij wel de afwerking en kwaliteit van maatwerk, maar betaal jij je toch niet blauw. Benieuwd? Ontdek de zeven belangrijkste voordelen van STEELIT® in dit artikel.

Made in Belgium: de voordelige binnendeuren van STEELIT®

STEELIT®

Voordeel #1: Beter voor je portemonnee

De missie van STEELIT® is duidelijk: luxueuze stalen binnendeuren voor íédereen beschikbaar maken. Hoe het bedrijf ervoor zorgt dat de deuren betaalbaar blijven? Door niet te gaan voor maatwerk, maar voor standaardafmetingen! Zo moet niet elke deur precies op maat gemaakt worden, maar past jouw deuropening zich net aan aan de afmetingen van de STEELIT®-deuren.

STEELIT® biedt verschillende standaardafmetingen aan: ook jij vindt dus zeker de juiste maat.

Voordeel #2: Je nieuwe deuren meteen in huis

Het extra voordeel om voor standaardafmetingen te kiezen? Je deuren zijn onmiddellijk uit voorraad beschikbaar. Jij hoeft dus niet eerst meerdere weken te wachten vooraleer je deuren zijn getekend en geproduceerd. Integendeel: de deuren zijn nu al aan het wachten op jou! Een snelle & gemakkelijke interieurrenovatie? Check!

Je nieuwe deuren meteen in huis: check!

Voordeel #3: Stootvaste & onderhoudsvriendelijke deuren in huis

Schrik om met je ringen je STEELIT®-deur te beschadigen? Geen zorgen: dankzij de slagvaste poederlak en de structuurlak kan je deur tegen een stootje! En ook vuil krijgt dankzij de coating met structuurlak geen kans om zich te hechten. Zo zijn bijvoorbeeld vingerafdrukken haast onzichtbaar.

Geen vuiltje of krasje te zien!

Een STEELIT®-deur in een vochtige ruimte zoals de keuken of de badkamer, kan dat?

Ja hoor, dat kan zeker! Elke grens tussen het glas en het staal wordt met de hand afgewerkt met een dunne siliconenlaag. Daardoor kan er geen vocht of water tussen de openingen lopen of doorlopen naar andere glasverdelingen. En die siliconenlaag zelf? Die wordt naadloos afgewerkt in de deur.

Enkele foto’s van het productieproces.

Voordeel #4: Voldoet aan alle veiligheidsnormen

Jij vraagt je ongetwijfeld af of een glazen deur in huis wel altijd even veilig is. Het antwoord is kort en bondig: ja! Dankzij het gelaagd veiligheidsglas zal de deur bij een breuk niet in scherven op de grond vallen: de glassplinters blijven tussen twee beschermende folies hangen. Veilig voor jong en oud!

Breuken in je glas? Jij hoeft je geen zorgen te maken over scherven op de grond.

Voordeel #5: Afwerking die grenst aan perfectie

En ook over de afwerking hoef jij je geen zorgen te maken: jouw interieur blijft strak! Hoe dat komt? Dankzij het slimme montagesysteem zitten alle schroeven mooi weggewerkt in de muur. De bevestigingspunten zijn dus onzichtbaar. En de deuren zelf, die worden met de hand afgewerkt en stevig verpakt in een recycleerbare verpakking. Ook daar zie je dus geen verschil met maatwerk.

Deze deur is perfect afgewerkt in het interieur.

Voordeel #6: Elk jaar nieuwe producten

Een andere missie van STEELIT®? Regelmatig met een prachtig nieuw product op de markt komen, zodat zeker iedereen een STEELIT®-deur vindt dat bij hem past. Zo stuntte het bedrijf vorig jaar nog met de Wood Collectie, waarbij de stalen deuren niet uit glas, maar uit hout bestaan. Hallo privacy! In 2018 verraste STEELIT® dan weer met het Modulair Concept. Wat er volgend jaar komt? Dat is nog even in spanning afwachten.

Toch wat meer privacy nodig? Dan zijn de WOOD-deuren van STEELIT® zeker iets voor jou.

Voordeel #7: Houdt het geluid van andere kamers tegen

Dat een STEELIT®-deur een echte én betaalbare meerwaarde zal zijn voor je interieur, dat heb je ondertussen al wel door. Nog wat schrik voor het geluid dat zo’n glas doorlaat? Geen zorgen: verschillende internationale testen hebben bewezen dat je door de glazen deur even weinig hoort als door bijvoorbeeld een houten deur. Jij geniet dus rustig van je televisieprogramma terwijl je partner in de keuken je favoriete gerecht klaarmaakt. ;-)

Liever een schuifdeur dan een draaideur? Ook dat is perfect mogelijk!

Het is duidelijk: STEELIT® zorgt ervoor dat de afstand tussen maatwerk en standaarddeuren verdwijnt. Het resultaat? Stalen binnendeuren met een feilloze kwaliteit van maatwerk, maar wel aan een betaalbare prijs. Wanneer haal jij jouw exemplaren in huis?

Fotoalbum

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?