Over Homeproved.com

Homeproved is een beoordelings- en inspiratieplatform voor particulieren én voor bouwbedrijven, gegroeid uit de overtuiging dat er ook in de bouwsector nood is aan eerlijke feedback.

Voor particulieren - Homeproved hamert op kwaliteit.

Wij zijn een objectief platform voor (ver)bouwers met dé toolbox voor het perfecte (ver)bouwproces: zowel woonadvies, inspiratie voor huis & tuin als beoordelingen over bouwbedrijven uit je buurt vind je er terug.

Op Homeproved.com lees & schrijf je kwalitatieve aanbevelingen en beoordelingen over betrouwbare vakmannen. Zo zijn jij en andere (ver)bouwers er zeker van dat jullie met een professional in zee gaan. Op zoek naar woonadvies of inspiratie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! We volgen de trends op de voet en houden je daarvan op de hoogte.

Voor bouwbedrijven – Homeproved spijkert aan succes.

Dankzij goede beoordelingen onderscheiden bouwbedrijven zich van hun concurrentie en ontdekken ze op welke vlakken nog wat moet worden bijgespijkerd. Homeproved biedt de toolbox om een positieve Homeproved-score op te bouwen, de klantvriendelijkheid te verbeteren en om nieuwe klanten aan te trekken.

Ons team? Dat is een bonte mix van 11 enthousiaste medewerkers, verzameld op een gezellig kantoor in de Antwerpse Kempen.

Zoals Homeproved er is ‘van bouwers voor bouwers’, zo is ons team is er voor jou, voor je (ver)bouwproces & al je vragen!

Maak kennis met ons powerteam

Charlotte Content & marketing
Tom Managing partner
Raf Managing partner
Vicky Creative development manager
Eveline Digital designer