Opblaasbaar plezier voor in & naast het zwembad, voor jong & oud

opblaasbare flamingo

Of je nu graag actief bezig bent of liever lekker lui ronddobbert met een drankje erbij, je vindt ongetwijfeld een opblaasbaar item dat bij jou past. Dit zwembadspeelgoed komt alvast op ons verlanglijstje voor een zalige, zonnige zomer:

Sport & spel

Een spelletje waterpolo, badminton of ping pong verveelt nooit, maar dit opblaasbaar speelgoed overtreft al je verwachtingen. Wat dacht je van een basketbalwedstrijd met een drijvende ring of een levensgroot opblaasbaar twisterspel? Voor wie het liever wat rustiger aan doet is er darts, snooker of golf.

Sit back & relax

Opblaasbaar is niet enkel synoniem voor fun, maar ook voor comfort! Niets heerlijker dan je installeren op een luchtmatras in de zon met een ontspannend boek. Al is neerploffen op die eenvoudige luchtmatras misschien niet zo’n goed idee als je niet nat wil worden… Deze alternatieven zijn ‘waterproof’ (al is dat afhankelijk van je omgeving) en extra comfortabel voor een middagje zonnebaden op het water, alleen of met het hele gezin!

cocktailbar

Apero-time!

Geen sport voor jou? Of vind je relaxen veel leuker met een lekker drankje? Akkoord! Ook daaraan hebben we gedacht.

Kroon jezelf tot barista van het zwembad & trakteer iedereen op een frisse cocktail uit je drijvende cocktailbar of laat je bedienen en zet je drankje neer in een opblaasbare bekerhouder. Ook als je geen zwembad hebt, is een opblaasbare drankkoeler het perfecte zomergadget: instant vakantiegevoel!

Drankje, iemand? Foto bij swoozies.com (Pinterest).

Van kitsch naar klasse

Opblaasbaar zwembadspeelgoed staat vaak gelijk aan heel veel kleur & nog meer kitsch, tot grote spijt van wie het allemaal graag wat stijlvoller heeft. Geen paniek, ook daarvoor bestaan er tegenwoordig alternatieven. Zo kan het ook!

opblaasbare zitzakken
Zo kan het ook. Foto bij flinders.nl (Pinterest).
27/05/2021

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?