Wellness en privé sauna thuis – Batibouw 2013

In onze maatschappij moet alles snel gaan, de ‘Fast living’ levensfilosofie is de laatste jaren erg in trek. Maar wanneer maken we nog tijd om te ontspannen en te genieten? We beseffen almaar beter dat we moeten ‘vertragen’. Stilletjes grijpen de Belgen terug naar een ‘slow life’-cultuur. Dit is een trend waar Batibouw 2013 op inspeelt.

Wellness en de ‘Slow life’-cultuur

Wellness kan ons helpen bij het ‘vertragen’. Tijd nemen om te ontspannen en te genieten van rust. Wellness is een perfecte afsluiter na een zware lichamelijke inspanning zoals een drukke werkdag. Het helpt ook om ons lichaam te ontgiften, tijdens het zweten worden je poriën gezuiverd en verlaten alle schadelijke stoffen je lichaam. Met andere woorden, wellness is belangrijk voor een goede geestestoestand, een volledige ontspanning van lichaam en geest.

Je eigen sauna

Dat regelmatig in de sauna gaan gezond is, is algemeen geweten. Maar toch wordt er weinig naar wellness-centra gegaan om te ontspannen. Daarom is het voordelig om een eigen sauna te hebben, je maakt er gebruik van wanneer je wilt. De drempel om er in te gaan ligt ook lager, zo kan je bijvoorbeeld eerst douchen en dan nog nagenieten in de sauna, of andersom. Bovenal heb je je eigen privacy en norm van hygiëne. Tegenwoordig bestaan er zelfs verschillende inbouw-toestellen en combinatie-toestellen met een douchecabine.

Jouw privé wellness op maat

Er zijn een heleboel leveranciers van verschillende wellness-toestellen. Het is tegenwoordig dan ook mogelijk om elk toestel op maat te laten maken. Een jacuzzi voor 4 of voor 7, een kleine sauna voor jezelf of een infrarood-sauna voor met twee. Een stoom-douchekabine met aansluitende sauna of een massagebad dat perfect bij je badkamer past, je kan het zo gek niet bedenken.

Wil je meer weten over wellness en privé sauna’s voor thuis? Breng zeker een bezoekje aan Batibouw.

Batibouw 2013 openingsuren en praktische info

  • Data & openingsuren: Batibouw start op donderdag 21 februari en duurt tot en met zondag 3 maart 2013. De eerste twee dagen zijn de ‘professionele dagen’ en zijn voorbehouden voor professionele bezoekers. Alle andere dagen zijn gericht op particulieren. Batibouw is open van 10u tot 18u30.
  • Waar & hoe bereiken: Batibouw gaat door in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel. Batibouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de Brusselse ring. Maar is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Tickets: Een dagticket kost €12. De batibouwcatalogus is verkrijgbaar voor €2.5. Als je je ticket online bestelt ontvang je €1 korting!

 

 

 

 

18/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

N
Nagels

Hoe kunnen we u bezoeken op batibouw?