Wellness in eigen badkamer: de mogelijkheden op een rijtje

Badkamer-wellness-1

Wellness in je eigen badkamer, thuis in alle rust. Het moet geen droom blijven, het kan ook bij jou thuis! De mogelijkheden voor een wellness bij je thuis groeien continu. Je hebt nu al een ruime keuze, geschikt voor de meeste badkamers én de meeste budgetten.

Van infraroodsauna tot hottub

Wellness is een breed begrip en natuurlijk kan je niet alles thuis installeren. Maar infraroodcabines of jacuzzi’s moeten bijvoorbeeld echt niet zo groot zijn als wat je in een professioneel wellnesscentrum ziet. Ze bestaan ook in kleine afmetingen. Daardoor zijn ze zeker een haalbare kaart voor je badkamer thuis. Wat dacht je van een sauna of infraroodcabine om zalig in te relaxen, een jacuzzi of hottub om in te genieten of een wellnessbad om in weg te dromen?

Badkamer-wellness-2

Creëer sfeer met kleur, geur en licht

Als je van jouw badkamer een wellness maakt, doe je dat niet enkel door een infraroodsauna of een jacuzzi te installeren. Dankzij zorgvuldig geselecteerde aroma’s, geuren en kleuren, in combinatie met zachte verlichting, kom je nog beter tot rust. Want wellness is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Trouwens, je moet je bij je thuis-wellness zeker niet beperken tot de ruimte in je badkamer. Waarom geen hottub in de tuin? Ook dat is mogelijk.

Badkamer-wellness-1

Wellness in de badkamer: is renoveren nodig?

Wil je je badkamer renoveren? Denk dan verder dan een nieuw bad op de plaats van het oude, of een hip badkamermeubel. De renovatie is het ideale moment om een traditionele sauna of infraroodsauna te voorzien. Voortaan moet je niet meer naar een wellnesscentrum. Aan het eind van een drukke werkdag kan je je spieren ontspannen en jezelf tot rust brengen in je eigen badkamer.

 

15/02/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

J
Jasmijn

Heerlijk als je de ruimte ervoor hebt! In mijn oude huis hadden we een stoomcabine, heeeeeerlijk. Vooral in de winter als je helemaal verkouden bent echt een van mijn favoriete dingen.