Een eigen bubbelbad? Onbezorgd genieten binnen handbereik

Eigen bubbelbad

Ben jij het type dat er heerlijk van kan genieten om urenlang in een warm bad te weken – met een boek open of met je ogen toe? Dan heb je vast al eens stiekem gedroomd van je eigen bubbelbad. ‘Stiekem’, want een bubbelbad is iets voor saunacomplexen en hotels … Of toch niet? Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar een bubbelbad in huis ligt wel degelijk binnen handbereik!

De voordelen van een bubbelbad in je eigen badkamer

Thuiskomen na een lange werkdag en meteen het bubbelbad in springen om je al zorgen te laten wegdrijven? De ontspannende werking van een whirlpool is slechts een van zijn vele troeven.

  • Pijnlijke spieren of gewrichten? Laat een hydromassage zijn werk doen en geniet van het gevoel even gewichtloos te zijn.
  • Het warme water en de luchtbelletjes versnellen je bloedcirculatie. Dat is goed nieuws voor je spieren, die hierdoor meer zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Voor wie regelmatig te kampen heeft met blessures, versnelt een bezoek aan het bubbelbad het revalidatieproces.
  • Poedelnaakt in het bubbelbad zitten, met een rood hoofd en het kapsel van een holbewoner? Niks om je over te schamen, want je bent op je eigen terrein!

Size doesn’t matter

Geen plaats voor een bubbelbad waar je met de hele familie in kan? Gooi de handdoek niet meteen in de ring! Zelfs al is je badkamer aan de kleine kant, dan nog hoef je je bubbelbaddroom niet op te bergen. Een whirlpool waar je een nijlpaard in kan wassen, is namelijk voor niets nodig: zelfs met een bescheidener exemplaar geniet je van alle voordelen van een jacuzzi. Wist je dat er bijvoorbeeld bubbelbaden bestaan op maat van 1 persoon?

Ontspannen in eigen huis

We hebben het allemaal druk, druk, druk en willen thuis even kunnen ontsnappen aan de stress van alledag. De trend om van je badkamer een echte wellnessruimte te maken, past perfect in dit plaatje. En een bubbelbad is wat dit plaatje pas écht af maakt natuurlijk.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met onze badkamerspecialisten.

 

28/10/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?