De wellust van een jacuzzi – een bubbelbad kopen

Wat is er aangenamer dan een lekker warm bad? En waarom zouden we niet nog meer plezier uit ons bad halen door er wat bubbels aan toe te voegen? Maak jouw badkamer bruisender met een bubbelbad! Wil je een bubbelbad kopen? Enkele tips!

Bubbelbad kopen?

Voor je een bubbelbad kiest, is het essentieel om de maten van jouw badkamer op te meten. Het zou namelijk spijtig zijn als jouw nieuw bad niet door de deur kan!

Bubbelbad kopen? Om het geschikte model te kiezen, moet je bepalen hoeveel zitplaatsen je in jouw jacuzzi  wil, welk type massagestralen je verkiest en of je een model voor binnen- of buitengebruik wenst. Er bestaan bubbelbaden met twee soorten massagestralen. Enerzijds zijn er de baden met luchtbellen, waarbij lucht in het water geblazen wordt via injectoren op de bodem en de zijkant van het bad. Anderzijds is er de hydromassage of watermassage, een systeem dat een mengeling van water en lucht inblaast. Bij de keuze van jouw bubbelbad, moet je nadenken over jouw aankoop! Ook al zorgen beide massagetechnieken ongetwijfeld voor plezier en ontspanning, de massage met luchtbellen kan niet gebruikt worden voor therapeutische doeleinden, in tegenstelling tot de hydromassage. De massage met luchtbellen verlicht evenwel rugpijnen en het gevoel van zware benen.

Vergelijk de verschillende modellen en kies het aantal waterstralen en hun plaatsing. Het is wel zo dat je bij de meeste bubbelbaden de waterkracht kan instellen en programmeren.

De voordelen van een bubbelbad

De hydromassage heeft reeds bewezen dat ze verschillende pijnen kan verlichten! Ze staat niet alleen garant voor ontspanning en relaxatie, het systeem werkt zeer doeltreffend bij revalidatie, bij aandoeningen als artrose, rugpijn, sportblessures en om lokale spierpijn en reuma te verlichten. Bovendien zijn water en massages de beste remedie tegen cellulitis en werkt hydromassage efficiënt tegen sinaasappelhuid.

26/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?