Zoek je verkoeling? Buitendouche Viteo Shower zorgt voor verfrissing!

Zomerse temperaturen tot 32° en er is zelfs sprake van een hittegolf… Dat vraagt om verkoeling! Je hebt hélaas geen zwembad of luxe buitendouche? Ontdek dan de Viteo Shower, een waardig alternatief.

Viteo Shower: “divine cooling for hot summer days”

Viteo Shower is een “ondersteboven buitendouche”. Je plaatst de buitendouche namelijk op de grond en het water spuit omhoog. Hoezo omhoog? Je moet deze tuindouche enkel aansluiten op de tuinslag en er op gaan staan. Door je gewicht wordt er water van onder naar boven gespoten. Dit water valt terug naar beneden en komt heerlijk verkoelend op je hoofd neer.

Verplaatsbare buitendouche

Vandaag op het terras, morgen in de tuin en de dag erna op een klein balkon, de Viteo shower buitendouche werkt overal waar een tuinslag is! De buitendouche heeft de “ideale afmetingen”: een diameter van 80 cm, 12 cm hoog en het weegt 14 kg. Deze tuindouche is voorzien van een anti-slip voetplaat en kan in 2 minuten geplaatst worden op elke gewenste locatie.

Verkoeling door Danny Venlet

Dit innovatieve idee is een samenwerking tussen de Belgisch-Australische designer Danny Venlet en Viteo outdoors. Het is een simpel concept waarbij de douche geactiveerd wordt door je eigen gewicht. Het water stijgt tot 4 meter hoog en valt zachtjes als regen naar beneden op je hoofd.

Zet de stap

Een ander wenselijke eigenschap van dit design product is dat je, in tegenstelling tot conventionele sproeiers, volledige controle hebt over waar en wanneer het water spuit. Zonder dat er iemand op de Viteo Shower staat, zal hij niet spuiten. Dit wil zeggen dat wanneer jij klaar bent voor een verkoelende douche, je enkel de stap moet zetten.

De design klassieker garandeert een tintellende verfrissing, vergelijkbaar met een zachte zomerregen! Je kan deze verkoelende, design buitendouche online kopen.

22/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?