Waarom kunstgras leggen?

kunstgras leggen

Denk je bij kunstgras nog steeds aan lelijke en stugge plastieksprieten waar enkel de meest geharde eeltvoeten pijnvrij over kunnen wandelen? Dat beeld klopt allang niet meer!

Kunstgras kiezen voor je stadstuin

Kunstgras is vandaag de dag amper nog te onderscheiden van echt gras, waardoor je er als eigenaar van een stadstuintje-met-arme-grond gerust mee kunt experimenteren:

  • Is je tuin ommuurd en komt er maar weinig zonlicht aan je gazon, dan is kunstgras een prima oplossing. Pluspunt: je hebt heel het jaar door mooi groen gras dat je niet eens hoeft te maaien!

kunstgras leggen

  • Bestaat je stadstuin uit een koertje, maar wil je er toch een frisse toets aan geven? Dan hoef je geen tegels te beginnen uitbreken, met het risico dat je versgezaaide gras toch niet wil schieten. Een kunstgrasmatje op maat does the trick. Enkele comfortabele zeteltjes errond, en klaar.kunstgras leggen
  • Met kunstgras kun je naar hartenlust experimenteren. Een dambordpatroon creëren waarbij grote tegels en lappen kunstgras elkaar afwisselen en speels contrasteren? Het is zo gelegd …

 

 

06/04/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?