Ultra Sofa: zomerse tuinbank van Fermob

Een sobere vormgeving, een subtiele kleurenkeuze, een snuifje lounge en een tikkeltje vintage: dat is waar de nieuwe Ultra Sofa van Fermob voor staat!

De Ultra Sofa, summum van lounge tuinmeubelen

Frédéric Sofia creëerde met de Ultra Sofa een non-conformistische, maar ook een gebruiksvriendelijke en makkelijk te onderhouden tuinbank. Deze bank heeft niets weg van klassieke buitenbanken. De buitensofa is namelijk met stof bekleed, buitenstof weliswaar, en mousse. Een matras hoef je dus niet meer in de tuin te leggen. De bank is zo groot (wel 3 meter lang en 93 cm diep) dat je er makkelijk met het ganse gezin in kan plaatsnemen. Tot vijf personen kunnen comfortabel in de bank zitten. Ondanks de afmetingen oogt het tuinmeubel niet massief. Door het fijne onderstel toont ze de fijne lijnen die zo typisch zijn voor het bekende merk van tuinmeubelen.

Met zijn unieke vorm, lichte structuur en comfortabele zitting, kan je in eender welke pose in deze zetel plaatsnemen. Kortom, dit is de perfecte bank voor op en top buitenleven! Goedkoop is deze bank echter niet, je zet een Ultra Sofa in je tuin voor 4.495 euro.

31/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?