Tuintrend 2012: design behang voor buiten

Onze woning lijkt zich steeds meer naar buiten te verplaatsen: na buitenmeubels en buitenkeukens is er nu ook buitenbehang. Homeproved is alvast fan van de nieuwste collectie van Wall & Decò

Wall & Decò: design behang voor buiten

Het Italiaanse bedrijf Wall & Decò maakt al jaar en dag bijzonder design behang dat uitblinkt door verrassende en opzichtige dessins en dat de sfeer van een ruimte grotendeels bepaalt. Omdat je ook jouw tuin zou kunnen spicen, hebben de designers van Wall & Decò speciaal behang voor buiten ontworpen, met dezelfde kleurrijke en grafische ontwerpen. De reeks ‘OUT 12’ bestaat uit drie lagen behang dat ervoor zorgt dat ze grote platen en foto’s kunnen plaatsen op buitenmuren en dat bestand is tegen regen en onweer. Kijk zelf maar, het resultaat is verbluffend!

 

Binnenstebuiten

Met dit nieuwe outdoor wallpaper kan je makkelijk jouw tuin of balkon bij jouw woning betrekken of van jouw tuin het verlengde van de woonkamer maken. Tip: om de scheiding tussen binnen en buiten nog meer te vervagen, kan je ook de vloer laten doorlopen tot op het terras.

30/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?