Nieuwe tips & tricks voor uw BBQ set!

Nu de lente definitief in het land is, begint het ook te kriebelen om de barbecue opnieuw aan te steken. Niks zo gezellig als met vrienden of familie genieten van een lekker stukje vlees. Maar waarom je menu niet uitbreiden met een vers gebakken pizza, verleidelijke tappas of een gezonde wok? En het weer hoeft sinds dit jaar ook geen spelbreker meer te zijn.

De Grillmeister-parasol

De Belgische kwakkelzomers hebben al menige barbecue letterlijk in het water doen vallen. Dankzij de Grillmeister-parasol hoeven onverwachte regenbuien de pret niet langer te bederven. Deze rechthoekige parasol heeft een omtrek van 200 x 250 cm en beschikt aan een zijde over een ruime overkapping. Naast het droog houden van uw barbecue doet deze parasol zijn naam alle eer aan door afdoende bescherming te bieden tegen een brandende zon.

Barbecue… met pizza!

Een nieuwe trend in BBQ-land: pizza bakken. Het lijkt niet meteen samenhangend, maar met een pizzasteen kan je op je barbeque pizza’s, brood en zelfs taarten bakken. Een handige tool om je traditionele BBQ-menu uit te breiden met nieuwe smaken en inzichten.

Barbecue… met tapas!

Je hoeft niet naar Spanje te reizen om de meditterane keuken tot in je tuin te krijgen. Met een set van tapasschaaltjes creëer je eigen inzichten tot een smakelijk geheel. De meeste tapasschaaltjes zijn geëmailleerd en hebben een stalen handgreep.

Barbecue… met wok!

De tijd dat barbecue alleen garant stond voor grote hoeveelheden gebakken vlees is voorbij. Met een barbecuewok kan u groenten en vis aan uw menu toevoegen. Zo koppelt u een gezonde reflex aan een aangename bezigheid.

Veel inspiratie gewenst en uiteraard smakelijk eten!

Bron Foto: Grillmeister

07/05/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?