Klein, maar oh zo fijn! Deze barbecue en ‘cool bar’ zet je gewoon op tafel

Sinds enkele jaren wonen meer mensen in de stad dan op het platteland. De tuinen en terrassen van vroeger zijn nu kleine balkons en open binnenplaatsjes geworden. Toch steken zomerse zonnestralen ons daarom niet minder aan met de barbecuemicrobe! Gelukkig is plaatsgebrek helemaal geen issue met een tafelbarbecue en een cool bar op je tafel.

De tafelbarbecue van Aniva

Op het balkon, in de gemeenschappelijke tuin, op de boot, op de camping of zelfs binnen… Met de tafelbarbecue van Aniva kun je barbecueën waar je wilt! Deze barbecue is zo licht en compact dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien maakt hij het hele barbecuegebeuren extra gezellig, want iedereen rond de tafel legt zijn stukje vlees er gewoon zelf op. Zo hoeft niemand zich nog af te zonderen om boven de hete kolen te staan zwoegen.

De Keter cool bar

Een barbecue zonder een fris glaasje erbij is als een café zonder bier. Ondertussen staat de barbecue al op tafel, , dus waarom zou je  de bar er niet gewoon naast zetten? Met de Keter cool bar op tafel heb je altijd een ijskoud drankje binnen handbereik. Zo shake je in no-time de heerlijkste cocktails zonder je tafelgasten te moeten verlaten. Je kunt de cool bar bovendien perfect gebruiken als koelbox. Ga je gezellig picknicken? Sluit het deksel van je cool bar en je hebt er meteen een handig tafeltje bij om de drankjes op te zetten.

Bekijk de Keter cool bar in volle actie

09/06/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?