Winterbarbecue? Hier is de Eva Solo table grill!

In voor een winterbarbecue? Of verlang je al reikhalzend naar zwoele zomeravonden en de geur van geroosterde stukjes vlees? Homeproved brengt je even het water in de mond. Eva Solo ontwierp namelijk een table grill of een handige tafelgrill die barbecue mogelijk maakt, altijd en overal.

Eva Solo table grill voor een gezellige winterbarbecue

De Deense designer Eva Solo ontwierp voor Dwell een draagbare bbq die je thuis op tafel kan gebruiken. Het formaat van de design barbecue (30 cm diameter) is perfect voor op tafel en makkelijk overal mee naartoe te nemen! Het handvat maakt het extra makkelijk om de tafel bbq mee te nemen naar het strand, het park of de camping. De emmer werd vervaardigd uit vuurvast porselein. Een binnenbekleding van roestvrij staal zorgt ervoor dat de basis van de mini bbq koud blijft en je tafel niet verbrandt.

Scandinavisch design

Met deze draagbare barbecue levert Eva Solo ook nog eens sober en stijlvol Deens design af: de tafelgrill kenmerkt zich door haar strakke witte of zwarte emmer met houtaccenten. Barbecue design is echter niet goedkoop, de bbq kost je 225 euro.

06/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?