In de herfst genieten van de tuin: tips voor de mooiste tuinmeubelen en Adezz waterschalen

lounge set in de herfst

’s Ochtends koffie drinken in de herfstzon. Nu al bollen planten die in de lente tot bloei zullen komen. Lekkere marshmallows roosteren boven een warm vuurtje. Ook in het najaar geniet jij van je eigen tuin! Graag nog enkele tips om na een lange werkdag helemaal tot rust te komen in de tuin, ook al is het herfst? Wij sommen er graag een paar voor jou op.

Comfortabel luieren in je achtertuin

Vanaf dat het zonnetje zich laat zien, zijn we graag zo veel mogelijk buiten. Zorg er daarom zeker voor dat je tuin ook uitnodigt om erin te gaan relaxen. Het eerste waaraan je moet denken: een loungeset. Wanneer je een loungeset kiest, moet je wel met een aantal zaken rekening houden.

  • De grootte van je tuin of terras. Hoe groter die is, hoe groter je loungeset kan zijn.
  • De gewenste stijl. Aluminium tuinsets zijn ideaal voor een moderne tuin, hout doet het dan weer goed in de landelijke stijl.
  • De functie. Een set om languit in te relaxen ziet er anders uit dan stijlvolle zitzetels om te aperitieven.
lounge set tuin
Met een extra dekentje geniet jij ook in het herfstzonnetje van je loungeset.

Lekker etentje met vrienden en familie

Geen plek voor of geen nood aan een loungeset, maar wil je wel comfortabel buiten eten? Dan moet jij uiteraard zorgen voor een stevige tafel en comfortabele stoelen. En geen zorgen: dat hoeft helemaal niet zo veel te kosten. Ondertussen zijn er veel goedkope tuinmeubelen op de markt die toch degelijke kwaliteit aanbieden. Een gezellig etentje heb jij zo gepland!

feestje in de tuin

Een waterelement in je tuin: Adezz waterschalen

Om je tuin extra uitnodigend te maken, heb je natuurlijk nog net dat tikkeltje meer sfeer nodig. Denk in de eerste plaats zeker aan verlichting: in de herfst is het sneller donker en zo kun jij toch wat langer van je terras genieten. Helemaal tot rust komen doe je dankzij een waterelement. Maar wat als je geen plek hebt voor een vijver? Geen zorgen, er is een alternatief: een waterschaal!

waterschaal
Waterschalen zorgen meteen voor heel wat sfeer in je tuin.

Een waterschaal is sowieso een stijlvolle blikvanger in jouw tuin. Je bouwt die helemaal om naar wat jij wilt. Een minivijver, compleet met waterplanten en vissen, een badje voor vogels, een plantenbak … De keuze is aan jou! Waar je zo’n waterschaal vindt? Adezz biedt verschillende waterschalen aan, van moderne exemplaren tot een erg karakteristieke schaal. Het extra voordeel: Adezz waterschalen hebben een lange levensduur en vereisen verder geen onderhoud. Jij hoeft dus alleen nog maar te genieten!

Kies voor een goede prijs-kwaliteitverhouding

Opgelet: kijk wanneer je voor een nieuwe tuinset of waterschaal gaat verder dan de prijs. Als je alleen voor goedkoper producten gaat zonder te letten op de kwaliteit, zou het kunnen dat je elk jaar opnieuw een nieuwe set moet aankopen. En dat is aan het einde van de rit duurder dan meteen voor een degelijke tuinset kiezen!

vrouw op balkon aan het lezen in de herfst
Genieten maar!

Zorg er dus voor dat je zowel de prijs als de kwaliteit van verschillende producten vergelijkt. Hoelang zal het product meegaan? Kan het tegen de wisselende weersomstandigheden die we hier hebben? En wat met het onderhoud? Een voorbeeld van een bedrijf dat ervoor zal zorgen dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken, is Godu. Godu staat in voor kwaliteit en behandelt je producten met een speciale protector. Alleen maar genieten: check!

25/09/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?