Gezellige kerstsfeer met gastoestellen voor buiten

Wie houdt er niet van een gezellige kerstsfeer? Samen komen met vrienden en familie, lekker eten, genieten van een knusse en warme decoratie, cadeautjes uitpakken… heerlijk! De kerstsfeer deint ook meer en meer uit naar tuin en terras. Homeproved ging op zoek naar de essentials om je tuin of terras aan te kleden voor kerst…

Gezellige kerstsfeer met terrasverwarmers

Creëer letterlijk warmte op je terras met een vuurkorf of terrasverwarming op gas. Een vuurkorf biedt de charme van hout en een knetterend vuurtje waarrond je even kan opwarmen. Je moet natuurlijk wel voldoende hout voorzien, de korf aansteken en assen opruimen. Hou je het liever eenvoudig? Dan kies je beter voor buitenverwarming op gas. Met een simpele druk op de knop toveren deze energiezuinige toestellen je terras om tot een knusse en comfortabele plek waar het aangenaam vertoeven is.

Sfeerverlichting voor buiten

Je maakt je terras nog gezelliger met wat kerstlichtjes in de struiken of bomen, enkele buitenkaarsen of fakkels rond het terras, en eventueel nog wat lampions of lantaarns in de takken van de bomen.

Winterbarbecue

Om het winterfestijn compleet te maken, doe je er best nog een winterbarbecue bij! Een BBQ kan zo gezellig, sfeervol én lekker zijn, dus waarom zou je de barbecue enkel tijdens de zomermaanden gebruiken? Winterbarbecues zijn helemaal in. Outdoor wintergrillen kan met een gasbarbecue of een vuurkorf of vuurschaal waarop je heerlijke stoofpotjes, soepjes en zelfs chocoladefondues kunt presenteren. Laat je barbecue dus gewoon buiten staan en bereid een lekker hapje terwijl de rest van je gezelschap van een gezellige kerstsfeer op het terras geniet… Je kan zelfs voor de gelegenheid een ijsbar inrichten in je tuin, met een paar grote ijscubes die je drank koel houden.

Kerstactie van Primagaz

Extra warmte wordt je aangeboden met de kerstactie van Primagaz die loopt tot 28 februari 2013. Alle Primagaz klanten die een nieuwe klant aanbrengen krijgen 250 liter propaangas gratis voor zichzelf én voor wie de nieuw aangebrachte klant! Het nieuwe contract dient wel ondertekend te zijn voor 28 februari. Dus wees er snel bij en schenk jezelf én je familie, vrienden of kennissen nog iets extra in het nieuwe jaar.

 

28/12/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?