Geniet het hele jaar door van een jacuzzi in de tuin!

Tot rust komen in jouw eigen jacuzzi in de tuin, dat is het summum van ontspanning! Je ademt frisse buitenlucht in, zit in het groen en geniet van de rust die enkel jouw eigen thuis kan bieden. Niet enkel in warme en zonnige zomermaanden, maar ook in de koude winterperiode creëert een buitenjacuzzi met heerlijke warm water een oase van rust…

Homeproved overloopt drie modellen:

Jacuzzi in de tuin… Kan er nog een muziekje bij?

Dit model voor vijf personen en met 33 jets is uitgerust met een ProStream Circulation systeem, wat deze spa meteen een stuk energievriendelijker maakt. Ook de Jacuzzi Green Energy Insulation is een performante isolatie, waardoor je bespaart op energiekosten. Tot slot kan je een exclusief audiosysteem integreren in jouw spa, inclusief een docking station voor iPod.

Een buitenspa met lichtshow

Hoe meer waterjets in de jacuzzi, hoe beter het massage-effect. Deze spa voor vier tot vijf personen heeft wel 36 jets! Daarnaast heeft de spa ook leuke ledlampjes, die zorgen voor extra gezelligheid ’s avonds en ’s nachts. Bovendien kan je de achtergrondverlichting volledig afstemmen op jouw humeur, want je kan opteren voor verschillende lichtkleuren en lichtsterktes. Zelfs in de waterval, de drankhouders en de hoofdkussens zitten ledlichtjes verwerkt! Ook in deze jacuzzi kan je kiezen voor een extra geluidsinstallatie met mp3-connector en afstandsbediening.

Languit liggen op de lounge seats

Tot slot tonen we nog een instapmodel jacuzzi voor vijf personen met 25 krachtige waterjets. Wil je even languit liggen op de lounge seat? Of wil je een heerlijk gevarieerde hydromassage op een andere zitplaats? Of misschien leg je vandaag je hoofd op een van de drie hoofdkussentjes en laat je het water via een klassieke waterval jouw nek masseren? Met een handig controlepaneel kan je alles afstemmen op jouw noden!

27/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?