Een tuinfeest met een thema: met deze ideeën kun je scoren!

Met het mooie weer in aantocht, groeit het verlangen naar een tuinfeest! Bij jou ook? Met deze ideetjes voor een themaparty maak je van je tuinfeest een knaller!  Laat je inspireren door onderstaande thema’s. Succes verzekerd!

Kies voor een leuk thema voor je tuinfeest

Wil je een tuinfeest waar iedereen over praat? Dan zijn onderstaande thema-ideeën zeker het overwegen waard.

Bohemian party

Haal de hangmat maar boven! Of leg gekleurde tapijten in je tuin. Decoreer voorts met poefjes en kleurrijke kussentjes. Overspan je tuin met een tent en creëer sfeer met oosterse lampen. Je gasten wanen zich meteen in het verhaal van Duizend-en-een-nacht.

Olé!

Denk je aan zon, dan denk je aan Spanje. Denk je aan Spanje, dan mag sangria niet ontbreken. Maak geel en rood het thema van de avond. Trek dit door in je decoratie, bijvoorbeeld met rode en gele lampionnen. Serveer je gasten lekkere tapas of een heerlijke paella. Als je dit allemaal kruidt met zwoele zuiderse muziek, breng je je vrienden zó in vakantiestemming.

Slapen onder de sterren

Het is misschien een thema voor winteravonden, maar met een pyjamafuif kom je ook in de zomer weg. Decoreer je tuin als één groot bed met matrassen, beddengoed, wekkers, knuffeldieren, nachtkastjes met hapjes en drankjes. De mooie sterrenhemel krijg je er gratis bij!

Poolparty

Zelfs als je niet over een zwembad beschikt, kun je een poolparty organiseren. Je plaatst een aantal kinderbadjes in je tuin en je decoreert met opblaasbare dieren, strandballen, gezellige strandstoelen, houten planken en zand. Als tafel gebruik je een surfplank. Vraag je vrienden om zwemvliezen en een duikbril mee te brengen. Zo wordt het een legendarisch tuinfeest dat ongetwijfeld leuke foto’s oplevert!

01/06/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?