De verschillende functies van een poolhouse

Bij een modern zwembad hoort een poolhouse. Op het eerste gezicht is het een praktisch ding waar je buitenmeubels en zwembadbenodigdheden opbergt. Maar een poolhouse is veel meer dan dat. Wat dacht je van een sauna, fitnessruimte of extra leefruimte?

Poolhouses fleuren je tuin op

Poolhouses vind je in verschillende maten en gewichten. Meestal zijn ze gemaakt uit hout en zo passen ze perfect bij het azuurblauw van je zwembad. Het zijn al lang geen veredelde tuinhuisjes meer, maar wel blikvangers in je tuin. Voor deze ‘zwembadhuizen’ kan je een modern en strak design kiezen. Behalve dat ze er fraai uitzien, zijn ze ook nog eens multifunctioneel.

Poolhouse wordt echt wellness-oord

Uiteraard fungeert een poolhouse als opbergruimte voor allerlei tuinmateriaal, tuinmeubels. Verder doet het ook dienst als omkleedruimte en installeer je er een douche en wc. Maar je kan er veel meer mee doen. Na een zwemsessie kan je genieten van de sauna. Je kan er ook een jacuzzi in plaatsen of er een (beperkte) fitnessruimte van maken. Zo wordt je poolhouse een echte wellness-ruimte waar het meer dan ooit relaxen is, zowel in de zomer als de winter.

Verlengstuk van je woonkamer

Tegenwoordig gaan de producten van poolhouses nog een stap verder. Een poolhouse wordt als het ware het verlengde van je woonkamer waar je van het buitengevoel kan genieten, zowel op een frisse zomeravond als tijdens een zonnige winterdag. Als je een luifel of dakoversteek voorziet, creëer je een zithoek waar je zelfs een keukentje kan installeren. Je merkt het, een poolhouse kan je voor verrassend veel dingen gebruiken.

07/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?