De mooiste terrastegels voor 2012

Op de lente is het nog even wachten, maar misschien droom je wel met ons mee van zomerse avonden op het terras. Wil je een hip terras, ga dan voor terrastegels in beton, hout of natuursteen.

Tuintrends 2012…

De tuin wordt meer en meer een plek om te relaxen, om tot zichzelf te komen. Warme sferen creëren is dus de boodschap. Dat doel kan je bijvoorbeeld realiseren met robuuste materialen, warme tinten, loungezetels of een vuurkorf. Daarnaast blijft soberheid een troef. Eenvoudige lijnen scheppen en hier en daar een spannend accent leggen is de boodschap.

Terrastegels

Op zoek naar een geschikte terrasbekleding? Dan heb je keuzemogelijkheden te over! Al gedacht aan een terras gepolierd beton, een terras bankirai of terrasplanken uit padouk hout? Of ben je eerder te vinden voor een klassieker terrasontwerp? Ook een terras met blauwe steen en een terras uit natuursteen blijven vaste waarden. Het is belangrijk om bij de tuinaanleg rekening te houden met de juiste keuze van terrastegel, want die bepaalt in grote mate de sfeer van jouw tuin.

Neem zeker ook eens een kijkje op Beltrami voor terrastegels in natuursteen

14/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?