Buiten genieten van muziek met luidsprekers voor buiten

Een zwoele zomerbarbecue = een warme zomeravond + sfeervolle verlichting + hapjes en drankjes + de geur van barbecue + de gezelligheid van vrienden en familie. Enkel een streepje muziek ontbreekt nog in dit lijstje. Buitenluidsprekers zijn de oplossing!

Luidsprekers voor buiten

Wist je dat er speciale luidsprekers voor buiten bestaan die zo ontworpen zijn dat ze een goede geluidskwaliteit bieden én bestand zijn tegen weer en wind? Er bestaan heel wat draadloze boxen voor buiten die je kan aansluiten op je installatie binnen. Zo zijn er modellen om aan de wand van de woning te bevestigen en modellen die je verdekt tussen de struiken kan opstellen. Ook luidsprekers in de buurt van het zwembad behoren tot de mogelijkheden. Homeproved overloopt enkele modellen.

ArtSound

Een ArtSound systeem bestaat uit weerbestendige luidsprekers die je permanent in jouw tuin installeert. Deze worden via een kabel met jouw muziekinstallatie binnen verbonden en kan je met een draadloze bediening sturen.

De voornaamste mogelijkheden van deze toestellen? Deze systemen hebben twee ingebouwde FM-tuners, internetradio, usb-aansluiting, SD-kaartlezer en drie audio-streams. Vorig jaar koppelde ArtSound de audioverdeelsystemen ook aan het internet en ze kregen toegang tot gedeelde netwerkschijven of een netwerk-pc om jouw digitale muziek af te spelen. Zo kan je via jouw pc of smartphone jouw audio beheren.

Sonos

Sonos ontwikkelde de S5, een draadloos alles-in-één muzieksysteem waarmee je vanop het terras toegang krijgt tot jouw digitaal opgeslagen muziek en internetradio. De S5 is tegelijkertijd een netwerkstation, versterker en luidspreker die je via je android-smartphone, iPhone of iPad kan bedienen. Wil je ook in andere ruimtes naar muziek luisteren, dan moet je een ZonePlayer in de gewenste ruimte plaatsen.

Bron: elektrozine.be

 

27/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?