Een sfeervol terras in de winter

Terras-in-de-winter-tuinmeubelen

’s Winters ben je waarschijnlijk minder buiten dan in de zomer. In huis maak je het daarom extra gezellig met leuke accessoires en sfeervolle verlichting. Buitenshuis wordt tijdens de koude dagen vaak vergeten. Jammer, want als je het buiten mooi aankleedt geniet je daar binnen ook van! Wij leggen uit hoe je een tuin en terras in de winter een sfeervolle uitstraling geeft.


Ik ben Anne, blogster van Kees Smit Tuinmeubelen. Ik ben een echt buitenmens en breng mijn vrijetijd het liefst de hele dag buiten door. Een tuin zonder tuinmeubelen is in mijn ogen geen tuin. Daarom blog ik graag over het buitenleven in combinatie met diverse tuinmeubelen. Ik ben gek op natuurlijke kleuren en landelijke stijlen. In mijn droomtuin zie je daarom geen strakke lijnen en vormen.

Ontdek alle gastblogs op Homeproved of meld je zelf aan om te bloggen!


Creëer knusse plekjes in je tuin

Terras-in-de-winter-tuinmeubelenTuinmeubelen zijn niet alleen heerlijk om in te relaxen, maar ook om naar te kijken. Neem nu de ROUGH-C hoekloungeset. Door de prachtige vormgeving is het een plaatje in de tuin. In de winter wel zonder kussens, want die zijn niet bestand tegen het weerbarstige weer. De set geef je een knusse uitstraling met kaarsen en winterse bloemen op tafel. Zo heb je vanaf binnen een mooi uitzicht en kun je alvast dromen over die heerlijke, zomerse dagen die komen gaan!

Tip: het is verstandig kaarsen en vazen af en toe een ander plekje te geven. Zo blijven je tuinmeubels vrij van afdrukken en kringen.

Sfeervolle buitenverlichting

Met verlichting krijgt je tuin of terras al snel een intieme sfeer. Licht creëren kan op verschillende manieren. Zet bijvoorbeeld een aantal kaarsen of fakkels in je tuin en steek deze aan als het buiten donker wordt. Wil jij unieke sfeerverlichting in je tuin? Ga dan zelf aan de slag. Maak van oude potjes een slinger, zet overal een kleurrijk kaarsje in en hang deze op.

Als je van plan bent om naar buiten te gaan op een mooie winterse dag, dan is het leuk om een vuurkorf te plaatsen. Het geknetter van het hout en de warmte van het vuur zorgen voor een aangename sfeer.

Gefladder in de tuin

VogelhuisjeEen tuin met vogels is een tuin die vrolijkheid uitstraalt. In de winter gaan vogels op zoek naar tuinen met voldoende eten en beschutting. Hang daarom enkele vetbollen en pindazakjes in de boom en hang een vogelhuisje op. Vogels gaan zo van jouw tuin houden en fladderen de hele winter vrolijk rond.

 

09/01/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

T
Terrasverwarmers

Net voor de winter kochten wij 2 terrasverwarmers. Daardoor konden we heel het winterseizoen gezellig buiten zitten.