Kunstgras op je balkon

Kunstgras op het balkon of dakterras

Maar in grote steden zijn de woningen mét tuin niet dik gezaaid. Velen van ons hebben slechts een klein balkon. Maar ook met een paar vierkante meters balkon of dakterras is kunstgras ideaal om je eigen tuintje te creëren!

Hogerop met kunstgras

Door je stadstuin aan te kleden met plantenbakken en fijne meubels, ben je er eigenlijk al bijna. Met groen kunstgras aan je voeten, maak je het plaatje compleet. Kunstgras op het balkon of dakterras betekent dat je terras het hele jaar door groen is, zonder dat het je veel onderhoud kost. Ook is kunstgras bestand tegen alle weersomstandigheden.

Balkon of dakterras aankleden met kunstgras

Hoe lekker is het gevoel van gras onder je voeten? Daarvoor hoef je in de stad niet op zoek naar een park. Ook op je eigen balkon kun je met kunstgras hetzelfde gevoel oproepen. Tegenwoordig is kunstgras niet alleen qua uiterlijk meer van echt gras te onderscheiden, ook de zachtheid van het materiaal lijkt steeds meer op the real deal. Zelfs als je 10 verdiepingen hoog zit, kun je dus voor jezelf het echte buitengevoel creëren.

Kleine moeite, groots effect

Met veel groen op je dakterras, transformeer je met een paar uurtjes werk het buitengedeelte van je woning. Een grote investering hoeft kunstgras niet te zijn. Bij Kunstgrasnet wordt kunstgras al vanaf € 14,95 per vierkante meter verkocht. Samen met een windscherm, wat klimop, kleurrijke bloemen en een loungeset doet het kunstgras je vergeten dat je in een drukke stad woont. Met de zon op je kop, groen gras onder je voeten en een zomers gedekte tafel, tover je je grijze balkon om tot een groene oase. Waar wacht je nog op?

 

30/05/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?