Je terras inrichten met de warmste outdoortrends voor deze zomer

Na de lente komt de zomer. De hoogste tijd om de periode waarin je voornamelijk buiten leeft voor te bereiden. Hoe je dat doet? Door je terras in te richten met behulp van deze outdoortrends!

Outdoortrend 1: Creatieve tuinverlichting

Om zoveel mogelijk van je terras en tuin te genieten, is het belangrijk dat je er ook ’s avonds kan vertoeven. Door op een creatieve manier verlichting toe te voegen aan je terras kan je tot in de late uurtjes gezellig buiten zitten. Je kan zoals in het voorbeeld verlichting toevoegen onder je tuinmeubelen of kiezen voor een staande lamp voor buiten.

Outdoortrend 2: Hot tubs & sauna’s

Na een lange, stressvolle dag heerlijk genieten van een hete sauna of wegdromen in de hot tub. Het is dé trend van 2014. Een terras zonder sauna of hot tub is afgeschreven en voltooid verleden tijd. Bovendien is dit de perfecte manier om te onthaasten en planeet aarde even te verlaten voor je aan je nieuwe, stressvolle werkdag begint.

Outdoortrend 3: Richt je terras in, in het zwembad

Heb je plannen om een zwembad te plaatsen? Of kies je dit jaar voor een nieuw terras? Waarom dan geen terras in het zwembad? Het ziet er indrukwekkend uit, je verbaast er je gasten mee en is ook nog eens heerlijk rustgevend. Je eigen kleine eiland, maar dan gewoon thuis.

Outdoortrend 4: Muur- & kruidentuintjes

Heb je thuis weinig plaats voor een terras, laat staan voor een tuin? Dan is een muurtuin de ideale oplossing voor jou. Deze outdoortrend is dan ook enorm populair bij de mensen met een kleine woning en een beperkte tuin. Ook de compacte kruidentuintjes zijn erg populair. Verse kruiden zelf oogsten, zalig!

Outdoortrend 5: knetterende vuurkorven

Koud of warm, de gezelligheid van een vuurtje is altijd gepast. Stenen en metalen vuurkorven zijn dan ook erg populair in de tuin. Een plek om gezellig met vrienden of familie te genieten!

 

14/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?