Gezellig tot in de late uurtjes, dankzij juiste terrasverlichting

Bij het vallen van de avond gaat het schemeren. De zon verdwijnt en enkele fonkelende sterren vervangen haar plaats. Dat klinkt romantisch en gezellig, maar als je plots niet meer ziet waar je glaasje wijn is gebleven is er licht nodig. Bewaar de gezelligheid met de juiste terrasverlichting!

Sfeervolle terrasverlichting

De zomer is in aantocht en dat is ook eindelijk te merken aan het weer. Ons terras staat klaar en we profiteren zoveel mogelijk van het mooie weer.  We eten buiten, lezen een heerlijk boek en keuvelen bij een glas wijn. We mogen niet vergeten dat bij het vallen van de avond, ons terras voorzien moet zijn van licht. Dit mag natuurlijk geen scherp wit licht zijn waardoor iedereen blind wordt. Het moet gezellig en sfeervol blijven, de verlichting is slechts een ‘hulpmiddel’.

Je terras verlichten met LED-slingers

Sfeer kan je creëren met kaarsjes, maar om je terras te verlichten heb je véél kaarsen nodig. Dagelijks veelvuldige kaarsen aansteken als het donker wordt kost wel wat moeite… Je kan bijvoorbeeld enkele kaarsjes plaatsen, voor de sfeer en deze ondersteunen met LED-slingers. Ze bestaan in alle kleuren, alle maten en geven voldoende licht. Doe inspiratie op tussen de gezellige voorbeelden!

Verplaatsbare terrasverlichting

Je terras beschikt niet over ingebouwde verlichting of een stopcontact? Dat kan je gemakkelijk oplossen met verplaatsbare lampen. Zo zagen we reeds de ‘Edison The Petit’ van fatboy die je gemakkelijk kan meenemen en plaatsen waar je wenst. Zo biedt ook BLOOM! zulke handige, verplaatsbare, lichtbronnen aan. Van simpele lampen tot lichtgevende bloempotten en stoelen.

10/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?