Design carport in plaats van garage? Goed idee!

Design carport op maat

Je auto te allen tijde een droog onderkomen bieden én je woning verfraaien met een puik staaltje design? Moderne carports zijn er vandaag in alle maten en soorten. En als je kiest voor een aluminium carport krijg je er de voordelen van dit ultrasterke materiaal nog eens bovenop. Niet twijfelen dus: een carport naast of tegen je woning plaatsen is absoluut een goed idee.

Carport: de ideale bescherming voor je auto

Vrijstaande carport voor mobilhomeEen carport voor je auto is geen overbodige luxe. Onder een carport staat je auto (maar ook je mobilhome of caravan) altijd droog en is hij beschermd tegen alle weersomstandigheden. Regen, hagel, sneeuw en zelfs vriestemperaturen hebben geen invloed meer op jouw kostbare vervoermiddel/pronkstuk (schrappen wat niet past). Gevolg: minder risico op roestvorming, schade en slijtage.

Welk materiaal kiezen voor je design carport?

Hou je van een strakke en moderne look, omdat die nu eenmaal het beste past bij jouw designwoning? Kies dan voor een design carport in dezelfde stijl. Met aluminium als materiaal kun je alle kanten uit. Aluminium carports zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat je voor je carport precies de kleur kunt kiezen die overeenkomt met bijvoorbeeld je ramen of deuren.

Verlaagde carport

De voordelen van een aluminium carport

Daarnaast heeft een aluminium carport nog meer voordelen:

  • Frame van 100% aluminium; stevig en toch flexibel aanpasbaar aan jouw wensen
  • Onderhoudsvriendelijk; even oppoetsen met een natte spons is voldoende
  • Lange levensduur; roest of rot niet, zelfs niet na last-minute aanpassingen bij de plaatsing
  • Uniek design op maat van jouw wensen

Dankzij een carport hoef je bovendien je boodschappen nooit meer in de gietende regen uit de auto te laden, liggen er voortaan geen afgevallen herfstbladeren op het dak van je auto en hoef je na een winterse vriesnacht de ijsbloemen niet meer van de ramen te krabben. Zeker en vast een investering die loont!

 

10/10/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?