Fotobehang: je woonkamer uniek inrichten

Een fotomuur als decoratief element in je interieur wint steeds meer populariteit. Steeds meer mensen gebruiken foto behangpapier als muurdecoratie. Het grote voordeel? Het is eenvoudiger en sneller dan schilderen, zonder in te boeten aan creativiteit.

Fotobehang, een perfecte match met je woonkamer

Door de muren van je woonkamer te bekleden met foto behangpapier creëer je de mooiste effecten in je woonkamer. De ontwerpen van het fotobehang kunnen afgestemd worden op de inrichting van je woonkamer of omgekeerd. Zo zie je tussen de voorbeelden een woonkamer die in het midden van de stad ligt en een woonkamer in marine stijl.

Eindeloos veel mogelijkheden met fotobehang

De mogelijkheden van fotobehang zijn eindeloos. Je kan een creatieve muurschildering ontwerpen, landschappen, sfeerbeelden en andere taferelen afbeelden op de muren van je woonkamer. We geven hier het voorbeeld van een woonkamer, maar je kan de mogelijkheden ook toepassen in je slaapkamer, eetkamer of door het hele huis.

Foto behangpapier is niet enkel mooi…

Naast mooi en origineel is fotobehang ook praktisch. Je kan foto behangpapier eenvoudig aanbrengen zonder gereedschap. Het fotobehang is gemaakt van een innovatief materiaal met een canvas-structuur. Hierdoor verliest de lijm van het fotobehang zijn eigenschappen niet door de tijd. In tegenstelling tot traditioneel behangpapier krult en scheurt fotobehang niet.

Nog niet volledig overtuigd van de charmes en mogelijkheden van fotobehang? Laat volgende inspirerende foto’s je dan overtuigen:

12/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?