Geef je woonkamer kleur met boeken

De bibliotheek is terug van weggeweest en vindt zijn weg naar ons interieur. Kasten vol boeken sieren de woonkamer!

Boeken terug van weggeweest

Lang verstopten we boeken achter deuren en op zolder vanwege het oubollige karakter. Dit is niet langer nodig: de bibliotheek keert terug naar ons interieur. Traditionele boeken worden gebruikt als decoratie en gecombineerd met moderne Hifi installaties. Boekenrekken barstens vol boeken geven kleur aan ons interieur.

“a house is not a home without at least one bookcase full of books”

Boeken maken ons gelukkig

Sorteer boeken per kleur, zo creëer je rust en sfeer in je woonkamer. Een kleur per schap of sorteer ze horizontaal per kleur. Er zijn zoveel mogelijkheden! Je kan je boeken zelfs zo sorteren dat ze een gezicht vormen, al kruipt daar wel wat werk in.

Van boekenrek tot bibliotheekkast

Om je boeken in de woonkamer te etaleren kan je kiezen voor een simpele boekenrek. Natuurlijk bestaan er tegenwoordig heel wat varianten die decoreren met boeken eens zo leuk maken. Een boekenrek in de vorm van een boom of een bloem, een ronde boekenrek, kies maar uit! Zelfs de alom gekende bibliotheekkast staat beeldig in je woonkamer!

Met boeken kan je bouwen

Wat je ook kan doen is een boekenrek bouwen met je boeken. Stapel ze stevig op elkaar en bouw  een rek. Je kan hier zo ver in gaan als je zelf wil. Ben je niet zo’n goede bouwer? Stapel de boeken netjes op elkaar, even mooi en efficiënt!

05/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?