Wollen wandbekleding: niet voor muurbloempjes

wollen wandbekleding

Nieuw appartementje gekocht, gezellig studentenkot op het oog of je woonkamer onder handen genomen? Perfect! Heb je al aan je decoratie voor aan de muur gedacht?

Wollen wandbekleding is misschien iets voor jou: het past bij elke stijl en wordt momenteel steeds vaker gespot in hippe interieurs.

 

Hang eens wat anders aan je muur met een wollen wandbekleding

Als je er trendy interieurbladen op naslaat of eens een blik werpt op Pinterest, zul je merken dat wol aan de muur niet meer tot de categorie van saaie handwerkjes behoort. Kralen en macramé zijn weer helemaal terug.

 

Een vleugje ‘bohémien’ aan de muur

Hou je van een zomers zwoel vakantiesfeertje, dan haal je met wollen muurdecoratie zó Ibiza in je woonkamer. Een beige wollen tapijt aan je muur – met de nodige kralen – dompelt je onder in een ‘bohemian style’. Lekker chillen en genieten in je eigen gezellige kamer.

 

Stijlvolle muurbekleding met retrotoets

Hou je toch liever van een subtiel kleurtje aan de muur, dan is een wollen bekleding met oranje en zwart ideaal. In een-twee-driecombineer je trendy met retro, en heb je een originele eyecatcher aan je muur hangen.

 

Wollen wandbekleding met tribalpatroon

Is je slaapkamer of woonkamer eerder sober ingericht, dan maak je met een kleurrijk tribalmotief aan je muur een statement. Ga voor een wollen wandtapijt met Azteekse kleuren (groen, wit, geel, rood, zwart) en etnische motieven. De tribaltrend mag zeker niet ontbreken in 2017.

 

Zelf aan de slag!

Je kan heel wat wollen muurdecoratie online bestellen. Maar als je je eigen kleuren en stijl wil bepalen, kun je altijd zelf aan de slag. Naast wol geven macramékunstwerken aan de muur een kale ruimte een eigen verhaal. Je hebt in elk geval een uniek en budgetproof kunstwerk in huis. Succes!

 

 

19/06/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?