TILT: vinyltegels met vlindersluitingen voor commerciële omgevingen

vinyltegels

TILT (Tarkett Interlocking Tiles) is een collectie vinyltegels met vlindersluitingen die perfect inspeelt op de noden van commerciële en lichte industriële omgevingen. De voornaamste troeven: gemakkelijk te installeren (je hoeft geen lijm te gebruiken), fraaie uitstraling en geschikt voor ‘high traffic’. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van kleuren en design.

7 kleuren en verschillende stijlen

De vinyltegels met vlindersluiting zijn verkrijgbaar in zeven kleuren: van grijs over blauw tot rood. Ze spelen in op de eigenschappen van heel wat interieurstijlen die in commerciële omgevingen worden gebruikt. Het TILT-gamma is bovendien geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De troeven van vinyltegels

Met de TILT-collectie bespaar je heel wat kosten op je bouwproject. Bij de plaatsing van de losliggende vinyltegels wordt er namelijk geen lijm gebruikt, wat de installatie heel wat eenvoudiger maakt. Op die manier heb je tien procent minder installatiekosten. Voor de installatie bespaar je op de koop toe twintig procent tijd, aangezien je de ondervloer niet hoeft te behandelen en voorbereiden. Kostbare tijd die je aan je business kunt besteden. Bijkomende troef: wachten is niet nodig, je vloer is meteen klaar voor gebruik.

Daarnaast kun je de vinyltegels heel gemakkelijk verwijderen en vervangen. Dat is te danken aan het feit dat de tegels – in tegenstelling tot andere vinylvloeren – niet gelijmd worden. De ondervloer raakt nooit beschadigd en de PUR-oppervlaktebehandeling zorgt voor een rimpelloos onderhoud.

Duurzaamheid en elegantie

De vinyltegels met vlindersluiting zijn ontwikkeld met het oog op intensief gebruik. Ideaal dus voor winkels die dagelijks heel wat klanten over de vloer krijgen. Daarbovenop wordt er gebruikgemaakt van een heel resistent kliksysteem. De vloeroppervlakte is zo behandeld dat er geen sprake is van slippartijen in je winkel.

Tip: Dankzij de TILT-collectie kun je met bijvoorbeeld een andere kleur eenvoudig en snel shop-in-shophoeken en demonstratiezones in je winkel creëren.

13/11/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?