Om deze 3 redenen krijg je nooit spijt van een vast tapijt

Neutraal vast tapijt

Is er iets vervelender dan koude voeten? Wij denken van niet. Zeker niet wanneer je in de winter uit je warme bed moet. Dé oplossing ligt aan je voeten, vast tapijt! Of je het nu tapiplein, kamerbreed tapijt of simpelweg vast tapijt noemt, deze 3 redenen zetten je vast aan het denken!

Comfort van kop tot teen

Vast tapijt blinkt uit door haar warme sfeer en zachte textuur. Nog nooit was rondlopen op je blote voeten zo aangenaam.

Bovendien is vast tapijt ook een perfecte isolator. Het tapijt vormt een extra laag waardoor het geluidsdempend werkt. Ideaal voor appartementen met onderburen of kinderkamers boven de woonkamer bijvoorbeeld.

cosy vast tapijt
In deze slaapkamer benadrukt het tapijt de gezelligheid.

Grote keuze(stress)

Denk jij bij het horen van vast tapijt aan verouderde hotels met vergeeld tapijt in de gekste prints & motiefjes? Niet abnormaal. Al geeft de kakofonie aan tapipleins in hotels wel één van de voordelen van een tapijt aan: de keuze is eindeloos, zowel wat betreft het materiaal, de kleuren en de structuren. Wol en katoen zijn het populairst, maar ook natuurlijke materialen, zoals sisal, maken hun opmars.

Durf jij een motiefje aan of houd je het bij een neutrale zachte kleur? Jij beslist!

Allergie? Geen probleem! Kamerbreed tapijt is ook te verkrijgen in synthetische materialen, zonder in te boeten aan warmte en gezelligheid.

Vast tapijt krijgt goud voor onderhoud

Om af te sluiten pakken we uit met misschien wel de grootste troef van vast tapijt…

Moesten we vloerbedekking een podiumplaats toekennen wat betreft onderhoudsvriendelijkheid, dan staat vasttapijt steevast op nummer één. Om je tapiplein te onderhouden heb je niet meer nodig dan een goede stofzuiger. Vergeet dweilen, oliën of behandelen met speciale producten. Even stofzuigen en klaar! Klinkt als een droom, is het niet?

Zacht vast tapijt in de slaapkamer

Wat als je dan toch een vlek maakt? Ook voor tapijt bestaan er speciale producten & handige trucjes om vlekken te verwijderen.

10/11/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?