Unibamboo: soepele en innovatieve vloerbekleding

Moso International is een Nederlands bedrijf dat in 1997 werd opgericht en bekendstaat voor vloerbekleding in bamboe. Moso verdeelt zijn producten overal in Europa en stelt oplossingen op maat voor. Een van zijn grootste innovaties is soepele en zelfklevende vloerbekleding in bamboe.

Moso: flexibele vloerbekleding

De zelfklevende vloerbekleding van Moso International heet Unibamboo. Het is een echt innovatief product dat de voordelen van een soepele vloerbekleding combineert met de charme van natuurlijk parket in bamboe. Het is verkrijgbaar als houten zelfklevende latten en tegen democratische prijzen. Unibamboo is vooral geschikt voor geslaagde renovatiewerken uit te voeren.

Parketvloeren in bamboe zijn vandaag in opmars omdat ze duurzaam zijn en een design look hebben. Moso heeft voor een product gekozen dat dezelfde eigenschappen heeft als soepele vloerbekleding zoals tapijten, PVC of linoleum zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en het design van de bamboe.

De voordelen van Unibamboo

Unibamboo zorgt voor een soepele en lichte vloer en heeft uitstekende akoestische eigenschappen. Het is gemaakt van fijne bamboe latten die op een latex zelfklevend oppervlak worden geplakt. Omwille van de zelfklevende eigenschappen zijn de latten nog gemakkelijker om te installeren zonder dat er lijm aan te pas komt. Bovendien is Unibamboo een volwaardig en ecologisch alternatief voor andere soorten vloerbekleding.

Unibamboo heeft een dikte van 3 mm en kan gemakkelijk op maat gezaagd worden. Het is heel gemakkelijk op een bestaande vloerbekleding te plaatsen. Je kan het verkrijgen in 5 kleurtinten: karamel, wit, zwart, taupe (grijs-bruine tint) en koloniale stijl. Het is een populair materiaal bij bekende architecten en interieurinrichters en voldoet aan hun hoge eisen.

11/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?