De kiezelvloer in de badkamer

U gaat gaat voor een nieuwe badkamerinrichting en u wil mee zijn met de laatste interieurtrends, geef uw badkamer dan een natuurlijke uitstraling! Een originele manier om dit te realiseren is een kiezelstenen vloer.

Badkamerinrichting: kiezelvloer badkamer

Met een kiezelvloer geeft u ongetwijfeld een zuiders tintje aan uw badkamerinterieur, sauna of terras. De mogelijkheden zijn talrijk: er bestaan kiezelvloeren in rechthoekige, ronde en ovale vormen. U kan uw kiezels laten doorlopen tegen de wand, waardoor u harmonie in uw badkamer brengt. Bovendien zijn er kiezels op de markt in verschillende kleurschakeringen, zodat u uw vloer mooi kan integreren in uw interieur. Tip: creëer een echte inloopdouche en laat de kiezelvloer doorlopen tot in de douche.

Kiezelvloer leggen

Een kiezelvloer plaatsen is heel eenvoudig. Je kan natuurlijk uren doorbrengen met het inleggen van echte kiezeltjes om die vervolgens op te voegen met cement. Veel sneller en goedkoper is echter de kiezelmat. Kiezelmatten meten doorgaans 30 x 30 cm en worden in elkaar geklikt door het ‘interlocksysteem’. Hierdoor sluiten de kiezeltegels naadloos op elkaar aan, zodat uw vloer zeer natuurlijk overkomt. Kiezelmatten zijn op de markt vanaf 80 euro per vierkante meter.

 

05/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

VL
Vandebroek Lotte

Beste,

Ik zit in mijn eerste jaar interieurarchitectuur en we hebben de opdracht gekregen om een aantal materialen op te zoeken voor een huis, en daar de staaltjes en technische fiche van te kunnen vast krijgen.
Nu was mijn vraag als jullie misschien een paar staaltjes van een kiezelvloer en de technische fiche er van kunnen opsturen.

met vriendelijke groeten,
Lotte Vandebroek