Een druk belopen vloer? Ontdek hier de beste vloerbekleding!

Of we het nu over een school, een bibliotheek, een ziekenhuis of een rusthuis hebben, in dit soort locaties moet de vloer voldoen aan strikte criteria!
Buiten algemene hygiëne is ook de demping van lawaai een belangrijke factor om comfort te garanderen, in dit soort druk belopen locaties laten vinyl vloeren zien hoe efficiënt ze zijn!
En wel hierom:

Het belang van een geluiddempende vloerbekleding

Geluiddempende vloerbekleding kan het omgevingsgeluid drastisch verminderen! Dat is ook geen overbodige luxe in plaatsen waar dagelijks veel mensen door moeten lopen.
Denk maar eens aan klaslokalen, de eetruimtes van een rusthuis of de wandelgangen van een ziekenhuis waar dankzij geluiddempende vloerbekleding het lawaai word verminderd
tot een minimum wat op zich weer bijdraagt tot het herstel van de patiënten..

Vinyl vloeren en hun rol in het verminderen van lawaai

Vinyl vloeren bevatten een laagje aan de oppervlakte, ook wel eens de absorptielaag genoemd die de vloerbekleding beschermt tegen slijtage, gaten en vuile plekken.
Daaronder bevat de vinyl vloer een laag kunststof die het geluid van elke stap absorbeert.. Het resultaat? Bijna volledige absorptie van elk geluid en schokken.
Een vloerbekleding in  kan de geluidsoverlast tot wel 17dB verminderen. Daarom kiezen veel scholen en rusthuizen die lawaai in lokalen,
gangen & eetzalen willen verminderen voor deze oplossing!

Een vloer die comfort, duurzaamheid & design combineert

Maar dat is niet alles, vloeren in vinyl weerstaan gaten, slijtage en gaan dus jaren mee! Ze bieden ook talloze mogelijkheden qua materiaalkeuze, kleuren
en gebruiksconcepten. Voeg daar de voordelen op vlak van hygiëne aan toe, en u weet waarom een vloerbekleding in vinyl dé ideale keuze is voor druk belopen plaatsen.
Wil u meer weten? Ontdek de geluiddempende vloeren van Tarkett. U krijgt hier de keuze tussen verschillende collecties die u de mogelijkheid bieden
om comfort, design & kwaliteit te combineren. Zelfs indien u op zoek bent naar geluiddempende vloerbekleding voor uw trap, vindt u bij Tarkett uw ding!

28/04/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?