De mooiste vloeren van 2020: spring mee op de hipste trends

houten vloer

Je vloer is de basis van je hele huis: die moet natuurlijk volledig bij jouw stijl passen. Heb je tegelijkertijd ook graag een ondergrond die helemaal in de mode is? Goed nieuws: bij de populairste vloeren van 2020 zitten tal van stijlen voor ieders budget. Vloer- en interieurspecialist Decorette legt uit welke populaire vloeren bij jouw huis zullen passen.

Visgraat vloeren: terug van weggeweest

Een populaire vloer in 2020 is de visgraat vloer. Waar die enkele jaren nog werd bestempeld als oubollig, is die vloer nu weer helemaal hip. Met een visgraat vloer tover je iedere ruimte om in een gezellige en stijlvolle plek met een authentieke touch. Extra weetje: je kunt in plaats van hout ook keramische tegels gebruiken voor je visgraatmotief!

visgraat vloer

Laminaatvloeren blijven gezellig

In het verlengde van het visgraatmotief, waren en blijven ook laminaatvloeren erg populair. Laminaat is dan ook eenvoudig om te leggen. Door de talloze vormen en maten zit er trouwens voor iedere smaak wel iets tussen. Vooral lichte laminaatvloeren doen het in 2020 erg goed!

laminaat vloer

Betonlook met voordelige pvc prijs

Een ander zeer populaire vloer dit jaar is de industriële vloer. Totaal wat anders dan de visgraatvloer of laminaat, maar net zo mooi. Een pvc vloer in strakke betonlook is bijvoorbeeld ontzettend stijlvol en sluit helemaal aan bij de woontrends van 2020. Hoe je die betonlook vloer het best combineert? Met een strakke inrichting, robuuste houten meubels en véél kleur!

vloer uit beton

Extra voordeel: pvc vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Alleen maar voordelen, dus.

Ga voor kwaliteit

Welke vloer je ook kiest, van pvc naar laminaat tot echt hout, het belangrijkste blijft natuurlijk de kwaliteit. Jij wilt dat je nieuwe vloer zo lang mogelijk meegaat en nog jarenlang mooi blijft. Laat je zeker inspireren bij Decorette en vernieuw je huis met een prachtige nieuwe vloer waar je nog jaren van geniet!

moderne vloer
08/05/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

M
Marloes

Wauw mooi al die stijlen, vooral de eerste spreekt mij aan!

Groetjes Marloes
http://www.droogbloemenwebshop.nl

  HH
  Hanne Homeproved

  Dag Marloes,

  Dank je wel voor je leuke reactie!

  Met inspirerende groet,

  Hanne
  Homeproved

Bekijk 1 andere vraag over dit project