Vijf knotsgekke interieurtips die het kind in je wakker maken!

Je bent jong van geest, maar is je woonkamer dat ook? Het hoeft niet altijd netjes, verzorgd en praktisch te zijn, toch? Ga eens voor kleurrijk, avontuurlijk en een tikkeltje gek. Wedden dat je je bevrijd zult voelen met deze vijf gewaagde interieurtips?

We spenderen graag veel tijd (én geld) aan de inrichting van onze woning. We hebben een bepaalde stijl voor ogen en doen er dan ook alles aan om ons interieur daarop af te stemmen. Maar heb je al eens geprobeerd om het kind in jezelf aan te spreken voor de inrichting van je kamers? Gebruik je fantasie en wees vooral niet bang om risico’s te nemen! Een beetje gekheid af en toe brengt net leven in de brouwerij. Ook in jóuw woning! We selecteerden alvast vijf knotsgekke interieurtips die je kinderhart sneller zullen doen slaan. Think out-of-the box!

 

1)    Ga voor kleur

Stop een zesjarig kind een doos kleurpotloden in de hand en wacht het resultaat af … Wedden dat je muren binnen de kortste keren vol hangen met de gekste tinten? Nu gaan we hier niet beweren dat je van je huiskamermuren een kladboel moet maken, maar een beetje kleur kan geen kwaad! Waarom zou je geld investeren in dure kunstwerken als je hele muur een kunstwerk kan worden?

 

2)    Vintage uithangborden

Zo’n vintage uithangbord in je woonkamer is een leuk idee. Verkeersborden doen het altijd goed in eender welke omgeving, maar het kan nog speelser. Kijk maar naar deze foto!

 

3)    Ga voor grooooooot!

Een alledaags voorwerp zoals een wereldbol wordt een speelse aandachtstrekker als je voor een reuzenversie gaat. Geen wereldbol voor handen? Wat denk je van een megawandklok?

 

4)    Muizen in huis?!

Ga met een glimlach de trap op! Met deze leuke stickers wordt je vanzelf goedgezind. Of je bezoek schrikt zich een bult, natuurlijk! En omdat het stickers zijn, kun je ze gemakkelijk verwijderen. Maar waarom zou je dát doen?!

 

5)    Glijd door het leven

Een totaal van de pot gerukt idee om af te sluiten: deze schuif-af te midden van de woonkamer! Maar geef toe: je wil ‘m uitproberen, niet? Een leuke en al even gekke interieurtip is de brandweerpaal in de woonkamer.

 

16/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?