PLAYBULB Candle: de vlamloze ledkaars die je bedient met je smartphone

De PLAYBULB candle is een eenvoudige maar slimme ledkaars. Met de gratis applicatie voor je smartphone, kies je welke kleur en lichtintensiteit je kaarsje heeft. Maar dat is niet alles, je kan meerdere kaarsen beheren met je app, je kan een timer instellen en er zit ook een geurverdeler in de PLAYBULB …

Wat doe je met zo’n slimme ledkaars?

De PLAYBULB candle, een hoogstaande ledkaars, werkt met een batterij en een applicatie voor je smartphone. De batterij van het kaarsje gaat meer dan 240 uur mee, dus daar moet je je voorlopig geen zorgen over maken. Het elektrische kaarsje heeft een modern design en wordt aangestuurd met bluetooth-technologie.

Aan de hand van de gratis PLAYBULB app kan je de kleur en het licht van de kaars aanpassen. Dat is natuurlijk niet alles, je kan ook speciale lichteffecten instellen. Wanneer je meerdere PLAYBULB kaarsen hebt, kan je toffe effecten instellen met de lampjes samen in één groep.

De ledkaars uitblazen, dat kan

Één van de tofste features van deze ledkaars is misschien wel het feit dat je het kan uitblazen, net zoals een echte kaars! Een leuk idee wanneer één van je vrienden jarig is bijvoorbeeld.

Als dat nog niet voldoende is, is er ook een geurverdeler met lavendel in het apparaat ingebouwd. Je kan het lampje bijvoorbeeld ook als nachtlampje gebruiken waarbij je een timer kan instellen zodat het lampje uitvalt als jij in slaap gedommeld bent. Oh, en als je de PLAYBULB op zijn kop draait, kan je er een theelichtje op plaatsen, dan heb je een lichtgevende theelichthouder. Fantastisch toch?!

Wat denk jij? Zal dit Kickstarterproject voldoende believers vinden die willen investeren in dit unieke ledkaarsje?

17/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?