Een lichtslinger buiten: zo zorg je 4x voor extra sfeer!

Lichtslinger buiten aan boom

Hoe jij zo snel mogelijk kunt genieten van dat mooie lenteweer? Dankzij een lichtslinger buiten! Die vrolijkt ieder terras of balkon meteen op. Met deze vier soorten lichtslangen was buiten feesten of relaxen nog nooit zo gezellig.

Voor de kinderen: lichtslinger buiten met kleur

Een leuk kinderfeestje gepland voor je zoon of dochter? Of wil je het simpelweg ook voor de kleinsten thuis gezellig maken? Wat er altijd scoort… is kleur, kleur en nog eens kleur! De kinderen zullen er op slag vrolijk van worden – en geef toe: jij stiekem ook ;-). Zorg er dus voor dat de lichtslinger buiten, die je haalt bij Lampen24, lampen in allerlei kleuren heeft!

Tip: Maak het feestje extra leuk door alle kinderen in witte kledij te laten komen! Door de lampjes krijgen de T-shirts en broeken alle kleuren van de regenboog. Ambiance verzekerd!

kleurrijke lichtslinger buiten groen, blauw, rood
Van een kleurrijke lichtslinger worden jong en oud vrolijk!

Voor een vintage look: de gloeilamp (lookalike!)

Dat de uitstraling van een gloeilamp weer helemaal hip is, had je waarschijnlijk ook al gemerkt. De vintage look van die lampen neemt je helemaal mee naar de goede oude tijd. De lookalikes van de gloeilampen hebben een sfeervol en betoverend effect, ideaal om ’s avonds in het donker alle dessertjes en drankjes nog te zien staan. Word jij ook spontaan nostalgisch?

Helaas zijn echte gloeilampen milieuonvriendelijk. Daarom zijn er energiezuinige lookalikes: led-lampen of lampen op zonne-energie die eruit zien als authentieke gloeilampen. De vintage look: yes. De vervuiling: nope. Ideaal toch!

lichtketting gloeilampen in boom
Met ledslingers, krijg je de vintage look zònder de milieuvervuiling!

Voor extra sfeer en gezelligheid: lampen mét armatuur

Een gezellige avond met wat vrienden of familie gepland? Dan wil je natuurlijk inzetten op sfeer en gezelligheid. Hoe je dat doet? Door met indirect licht te werken: ga voor lichtslingers buiten mét armatuur. Zoals deze gezellige lantaarn: zo maak jij er beslist een intiem, plezant dinertje van. Inspiratie gezocht? Gelukkig vind je op de website van Lampen24 allerlei lichtslingers met leuke armaturen om je tuin of balkon mee te decoreren!

lantaarns lichtslang
Even gezellig als kaarsjes: de lantaarns in de lichtslang!

Voor dat gekke feestje: eens wat minder serieus

Een rustig film- of babbelavondje kan plezant zijn, maar een gek feestje mét thema moet op tijd en stond ook kunnen, natuurlijk! En dan mag je qua verlichting al eens out of the box denken wat dacht je van deze leuke bierslinger?

P.S.: Vergeet zeker niet om je buren uit te nodigen. Zo hebben zij alvast geen last van nachtlawaai – ze feesten dan gewoon gezellig mee!

bierlichtslinger
Steel de show en verras je vrienden met een grappige lichtslinger buiten!
25/02/2019

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

JV
Joyce van Belle

Ik ben zelf ook erg dol op sfeerverlichting, dat maakt alles toch net even wat gezelliger! Thanks voor het delen, leuk hoor!

  HH
  Hanne Homeproved

  Helemaal mee eens, Joyce! Sfeerverlichting geeft toch altijd dat tikkeltje extra ;-). Bedankt voor je reactie!

  Groetjes,

  Hanne
  Homeproved

Bekijk 1 andere vraag over dit project