Favourite Things design lampen van Chen Karlsson

Favourite Things: het zijn customized design lampen… Wie smelt er niet voor deze originele design lampen van het Zweedse merk Chen Karlsson?

Chen Karlsson | Twee namen, één verhaal

De families Chen en Karlsson ontmoeten elkaar op de universiteitsbanken. Na enkele jaren van vriendschap en veel ideeën ontstond het merk ‘Chen Karlsson’. Het doel? Voorwerpen ontwerpen die ons dagelijks leven rijker en mooier maken. Het bedrijf is gevestigd in Stockholm en werkt samen met de beroemde uitgever Eno.

Favourite Things design lampen | Subtiel design

Het merk biedt een sterke mix tussen Scandinavische en Aziatische inspiratie en verleidt ons met subtiele en originele decoratieobjecten. Een van deze voorwerpen is Favourite Things, een verrassende hanglamp gemaakt uit polipropyleen. Wat maakt deze lamp zo bijzonder? Omdat de lamp transparant is en een bijzonder formaat heeft, kan je er allerhande schatten insteken. Dat is meteen ook een geweldige manier om jouw interieur op een subtiele manier een persoonlijke toets te geven. Je kan jouw luster zelf samenstellen volgens jouw eigen smaak en wensen. Als dat niet tot de verbeelding spreekt!

 

09/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?