Design-verlichting in een leuk paddenstoelenontwerp!

Ben je op zoek naar originele design-verlichting voor de kinderkamer? Of wil je lampen om je interieur op te vrolijken tijdens de donkere wintermaanden? Bekijk dan even deze leuke ontwerpen van DAMM, een Amerikaanse designstudio die met veel succes kunst en design mengt.

Speelse verlichting in de kinderkamer of woonkamer

Op een kinderkamer mag de verlichting speels zijn. Dat hebben de designers van DAMM goed begrepen. DAMM is een Amerikaans tweemansbedrijf – gerund door Robert en Brenda Zern uit Florida – dat staat voor ‘Design. Art. Means. Motive’.

Met een voorliefde voor originele en handgemaakte voorwerpen gingen ze aan de slag om nieuwe design-verlichting te ontwerpen. Het resultaat zijn deze leuke design-lampen die sterk doen denken aan paddenstoelen. Ze zijn dan ook ideaal als originele verlichting op een kinderkamer of als sfeermaker in je woonkamer.

Het lijkt wel of deze paddenstoelen uit een of ander futuristisch bos zijn geplukt. Let vooral op de minimalistische metaalafwerking en de mooie houten tafellampen. Droom jij ook al weg?

13/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?