Design verlichting: eenvoud siert

Verlichting kiezen is geen sinecure. Design lampen zijn duur en vaak modegebonden. Daarom ging Homeproved op zoek naar enkele sobere en tijdloze lampen aan betaalbare prijzen

Artemide – Teti wandlamp

De Teti wandlamp is een van de goedkoopste lampen uit het gamma van Artemide. De Teti werd in de jaren 70 ontworpen door Vico Magistretti, maar blijft vandaag een klassieker. Deze schattige lampjes uit kunststof zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bruikbaar als plafond of wandverlichting.

29 euro

Flos – Mini button

Piero Lissoni ontwierp een kleine, onopvallende lamp: de Mini Button. Het is een echte passe partout: deze design lamp past zowel binnen als buiten, en komt zowel in strakke en moderne als klassiekere art déco woningen uitstekend tot haar recht.

 

 

99 euro

Muuto – E27 pendant lamp

De E27 pendant lamp van Muuto blijft onze favoriet. Deze kleine hanglamp blinkt uit door haar sobere design vormgeving en industriële uitstraling. Eenvoudig, hedendaags, met een romantische touch, zo hebben we het graag! Extra troef: deze lente is het kleurengamma uitgebreid met mintgroen en pastelroze.

55 euro

08/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?