Design hanglamp boven Black Keys Lotto Arena

Antwerpen, maandag 23 januari 2012. De Black Keys starten hun Camino tournee door Europa. Het concert was een absolute voltreffer, zelfs een design hanglamp schitterde mee op het podium.

Black Keys Lotto Arena

Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting! Gisteren ging een uitverkochte Lotto Arena uit zijn dak voor de Black Keys. De band begon aan zijn tournee door Europa en Antwerpen was de eerste halte. Het Amerikaanse bluesrockduo trakteerde haar Belgische fans op een stomend concert en een flinke portie vette gitaarsolo’s. Ja, we are in love with the Black Keys!

Design hanglamp boven de Black Keys

Homeproved heeft ook hot design gespot op het concert in de Lotto Arena. En dan hebben we het niet over dat heerlijke drumstel van Patrick Carney, maar over die ogenschijnlijk kleine hanglamp die boven het hoofd van zanger-gitarist Dan Auerbach hing te bengelen…

De E27 Pendant lamp van Muuto

Het was de ‘E27 Pendant Lamp’ die Mattias Stahlbom voor designlabel Muuto heeft ontworpen. In deze design verlichting speelt de ontwerper met de eenvoud van een naakte gloeilamp, wat de designer “tegelijk romantisch en hedendaags” noemt. De design hanglamp is verkrijgbaar in wit, grijs, geel, groen, rood, paars, blauw en zwart, heeft een diameter van 12,5cm en hangt aan een koord van 4m. De E27 Pendant lamp blinkt niet alleen uit door haar industriële uitstraling en haar sobere designvormgeving, voor 55 euro is het ook nog eens betaalbaar design.

 

24/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?