Interieurinrichting: design trappen

De klassieke trap, de revolutionaire en praktische design traphouten trappen, betonnen trappen, zoldertrappen of een zwevende trap… voor elk interieur en voor ieder huis een aangepaste trappenstijl! Hier is een kleine selectie met de favoriete design trappen van Homeproved…

Organic Stair van Eestairs

Wat dacht je ervan om eens een bijzonder interieuraccent in jouw woning te leggen en hierbij jouw trap als blikvanger te gebruiken? De Organic Stairs van het designlabel Eestairs is een design trap met organische vormen. Verdwijnen in het interieur doet de trap niet meteen, hij brengt eerder een originele touch in het interieur.

 

Accordeontrap van Fakro

De accordeontrap van Fakro is een opvouwbare trap die je zelf kan plaatsen. Maar deze inklapbare trap is niet alleen praktisch, hij blinkt ook uit door zijn onmiskenbare design vormgeving!

De wenteltrap van Roger Tallon

Deze wenteltrap is ontworpen door Roger Tallon en heeft een futuristisch kantje. De kracht van het design zit in de industriële uitstraling. Maar de trap is niet alleen design, hij is ook functioneel en compact.

Techne Linear van Fontanot

Ook de draaitrap van Fontanot willen we niet overslaan! Deze kleine design trap uit aluminium brengt wat kleur in jouw interieur. Bovendien laten de kwaliteit van de verf en de materialen toe om de trap ook buiten te plaatsen, je kan hem dus ook als buitentrap gebruiken.

 

Vertigo van Mobirolo

Verfijnd en chic, hier is de Vertigo trap van Mobirolo! Deze hoektrap uit hout en verchroomd staal is echt indrukwekkend!

Juliette van Hartodesign

Een trap die je ook voor andere doeleinden kan inzetten in jouw interieur, het is Juliette. Op dit originele en handige rek, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren, komen jouw voorwerpen goed tot hun recht.

Meer informatie over het behandelen van vind je in ons ahouten trappen rtikel over trappen zandstralen.

24/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?