EeStairs zoekt mooiste design trap van het jaar

Je hebt trappen en bijzondere trappen. En je hebt de trap van het jaar. Voor de twaalfde keer op rij wordt de mooiste design trap van het jaar gekozen. Vier innovatieve, creatieve en charismatische trappen dingen mee naar de eerste prijs.

Tot 28 juni kan je nog stemmen voor de mooiste trap van het jaar. De vier genomineerde design trappen blinken uit op vlak van innovatie, uitstraling en creativiteit. Maar het ontwerp is niet het enige wat telt. Ook het verhaal dat de trap vertelt, de kwaliteit van het materiaal en de plaats van de trap in het geheel zijn beslissende factoren.

Ta, ta, ta, taaa: dit zijn de genomineerde trappen:

Design trap voor Vodafone Amsterdam

OCS Workplaces gaf het Vodafone gebouw in Amsterdam een technologische uitstraling met deze moderne glazen trap met led-lampjes.

Royal Bank of Scotland in Amsterdam

Heyligers design + projects maakte voor de Royal Bank of Scotland een unieke en spannende open trap met zwevende treden en transparante materialen.

Westeneng Accountants in Barneveld

Architectenbureau Kelderman – van den Top ontwierp een strakke en transparante moderne trap voor Westeneng Accountants met ballustrades die in elkaar overlopen.

Appartement in Antwerpen

De enige Belgische kanshebber is deze organische draaitrap uit Antwerpen. De organische structuur van de cellen in de trapleuning geven de design trap een eigen karakter.

Stemmen kan nog tot 28 juni op de facebookpagina van trappenfabrikant EeStairs.

21/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?